Cristina Șișcanu, primele declarații după decesul tatălui. Vedeta a izbucnit în lacrimi: ”Dorul este cumplit

Cristina Șișcanu se confruntă cu momente extrem de dificile după pierderea tatălui său. Într-o perioadă în care durerea este copleșitoare, vedeta a împărtășit primele gânduri și sentimente legate de această grea pierdere pe platformele de socializare.

Cu multă dragoste și amintiri frumoase, Cristina își aduce aminte de tatăl său, un om iubit și respectat de toți cei din jur. Trecerea acestuia în lumea celor drepți a lăsat un gol imens în inimile celor apropiați, iar durerea este adâncă și greu de suportat.

În momentele de singurătate, durerea devine și mai apăsătoare, iar Cristina încearcă să-și ocupe timpul cu activități care să-i aducă un strop de bucurie în suflet. Cu toate acestea, dorul rămâne puternic și adaptarea la această nouă realitate este extrem de dificilă.

„Tatăl meu a fost o persoană extraordinar de bună. Fără să fiu subiectivă, așa a fost el. Era iubit de toată lumea, plin de umor, iar pierderea lui lasă un gol imens. Încerc să-mi păstrez tăria în fața acestei dureri, dar e greu. Fizic nu mai este printre noi, iar acest lucru este extrem de dificil. Dorul este copleșitor și îmi este greu să mă adaptez la această nouă realitate”, a mărturisit Cristina Șișcanu pe pagina ei de Facebook.

Cristina își recunoaște asemănările fizice și emoționale cu tatăl său, și rememorează cu drag fiecare moment petrecut împreună. Cu toate greutățile prin care au trecut, legătura lor a fost una puternică și specială.

În urmă cu un an, familia a trecut printr-o altă încercare grea, când tatăl Cristinei a avut probleme grave de sănătate. Cu toate eforturile depuse de medici, sănătatea lui s-a deteriorat treptat, până în momentul în care, un an mai târziu, a plecat din această lume din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat.

„Semăn cu tatăl meu atât fizic, cât și emoțional. Sensibilitatea pe care o am, am moștenit-o de la el. A fost o persoană extrem de sensibilă. Acum un an, când mama m-a sunat și mi-a spus că tatăl meu nu mai respiră, ne-am confruntat cu o altă tragedie. Medicii au făcut tot posibilul, iar miracolul s-a întâmplat atunci când o doctoriță a decis să-l transporte la spital. S-a luptat mult timp cu problemele de sănătate, iar acum dorul este copleșitor”, a adăugat Cristina.