Dani Oțil a jignit-o pe Ramona Olaru. Colegii lui au rămas mască când au auzit

Dani Oțil a provocat o mică furtună în timpul unei emisiuni în direct de la Antena 1, atunci când a făcut o remarcă care a stârnit controverse, vizându-l pe colega sa de platou, Ramona Olaru.

Într-un context în care discuta despre regulile pe care le va impune propriului copil, Dani a menționat că nu își dorește ca fiul său să aducă acasă „fete precum Ramona Olaru” sau „fete tatuate”. Comentariul său a provocat o reacție ușor șocată în platou, dar situația a fost depășită rapid cu zâmbete și glume.

În continuare, Dani a împărtășit amintiri din copilărie, aducând un ton ușor de autoironie. A vorbit despre cum era lăsat adesea la o vecină, glumind și comparându-se cu „fetele din geamurile de la Amsterdam”.

Apoi, a abordat subiectul preferințelor sale personale legate de alimentație, mărturisind că nu își va obliga copilul să mănânce broccoli, deoarece el însuși nu suportă acest aliment.

În plus, Dani a menționat și o experiență recentă în Dubai, unde Ramona a fost implicată într-o situație amuzantă. Ea a fost singura persoană rugată să se îmbrace mai adecvat într-un mall, ceea ce a dus la o escapadă amuzantă pentru a-și cumpăra un trening și a respecta astfel codul vestimentar local.

Cu privire la paternitate, Dani a fost sincer și deschis, recunoscând că se simte încă nepregătit. A vorbit despre dificultățile de a înțelege anumite aspecte ale îngrijirii unui copil, cum ar fi utilizarea pompelor de sân și de muc.

Deși comentariile sale au putut stârni controverse, Dani Oțil a navigat cu umor și sinceritate această perioadă de tranziție către paternitate, demonstrând o abordare deschisă și autoironică chiar și în fața provocărilor pe care le presupune această nouă etapă a vieții sale.