Este putred de bogat dar nu-și găsește perechea! Oferă 10.000 de dolari oricui îi prezintă o femeie pe gustul lui!

Joe Cohen, un om de afaceri de succes, își dorește acum mai mult decât oricând să găsească partenera potrivită de viață. Cu toate că a încercat diverse metode pentru a-și găsi jumătatea, inclusiv abordarea femeilor pe stradă, în baruri sau la evenimente, Joe nu a avut norocul să-și găsească perechea.

Pentru a-și mări șansele de a găsi femeia potrivită, Joe a luat o decizie neobișnuită și generoasă: oferă o recompensă substanțială de 10.000 de dolari oricui îl ajută să găsească partenera ideală. În plus, pentru cei care îl ajută să găsească pe cineva care să-i prezinte o femeie potrivită, Joe oferă o sumă suplimentară de 2.000 de dolari.

Pentru a face lucrurile clare și transparente, Joe a stabilit o serie de “Termeni și Condiții” pe propriul său website. Printre acești termeni se numără faptul că femeia trebuie să fie în California de Sud sau să fie dispusă să se mute acolo, Joe neavând încredere în relațiile la distanță.

De asemenea, dacă femeia găsită nu este trimisă de nimeni, Joe îi va oferi opțiunea de a primi recompensa sau de a dona suma către o cauză caritabilă aleasă de ea.

Anunțul lui Joe a devenit rapid viral și a atras atenția multor persoane. Dacă Joe va găsi femeia care să-i câștige inima și dacă relația lor va fi una de succes timp de cel puțin patru luni, acest lucru cu siguranță va fi cunoscut și discutat în întreaga lume.

Pentru moment, Joe a pus bazele unei oferte generoase și interesante, sperând că va găsi în curând pe cineva cu care să împărtășească viața.