Nu si-a taiat stomacul, ci a renuntat definitv la un aliment

Adriana Bahmuțeanu a devenit subiectul principal al conversațiilor după ce a reușit să slăbească aproape 20 de kilograme, atrăgând atenția tuturor asupra siluetei sale transformate.

Cu toate că multe voci au speculat că ar fi recurs la o intervenție chirurgicală pentru micșorarea stomacului, Adriana a negat vehement aceste zvonuri. Ea a dezvăluit că secretul transformării sale constă de fapt în schimbarea radicală a dietei pe care a adoptat-o.

Vedeta a recunoscut că a renunțat complet la consumul de carne și că acest lucru a avut un impact semnificativ asupra sănătății și siluetei sale. „Slăbitul ține de alimentație. Nu m-am operat la stomac. Eu de trei ani nu mai mănânc deloc carne”, a declarat ea.

Adriana a adoptat un regim alimentar vegetarian, iar mai nou a devenit raw vegan. Ea a explicat că această schimbare a fost motivată de starea de rău pe care o resimțea anterior, precum umflarea gâtului, iar după ce a făcut această tranziție alimentară, s-a simțit mult mai bine.

„Când am renunțat la carne m-am simțit foarte bine. Nu mi-e poftă deloc. Merg la prieteni care fac grătare, nu am nicio problemă. Am noroc că nu am fost niciodată atrasă de dulciuri. Mie-mi plac murăturile. Și acum, vara, am murături în casă”, a mărturisit ea.

Transformarea sa nu a fost doar fizică, ci și emoțională și mentală. Adriana a recunoscut că, în trecut, era profund nefericită, dar că a decis să-și schimbe complet viața și să facă lucrurile care îi aduc bucurie. Acum, se simte mai fericită și mulțumită, iar acest lucru se reflectă în stilul său de viață și în aspectul său sănătos și echilibrat.