Horoscop special Mihai Voropchievici: Destinul fiecărei zodii în copacul vieții

Mihai Voropchievici, într-o emisiune captivantă, a dezvăluit înțelepciunea din spatele Copacului Vieții, evidențiind menirea și destinul fiecărei zodii în această structură cosmică.

“Ne urcăm în copac pentru că toată lumea se duce și cumpără talismane, pomul vieții, dar a fost cineva curios ce încărcătură are? Știm de la Adam și Eva. Ei au fost primii care au trebuit să încerce forța destinului umplând pe ramuri.

Pentru că în acest copac al vieții sunt 22 de puncte magice, căi ale vieții. Cabala, care este forța supremă a unor divinități străvechi, ne duce acolo unde trebuie să înțelegem că pe fiecare ramură există ceva. Până la cele 22 de căi ale vieții sunt 12 zodii. Fiecare ramurică vine cu ceva benefic pentru fiecare zodie”, a afirmat numerologul Mihai Voropchievici.

Iată anunțul numerologului pentru fiecare zodie:

BERBEC: Calea Eliberatorului

Berbecul este făcut să fie luptător, războinic și să aducă în viața oamenilor niște schimbări. Această cale conectează înțelepciunea cu frumusețea, dar și ordinea cu eroul civilizator. Persoanele din această zodie își construiesc viața sub semnul echilibrului și al armoniei.

Conducătorii sunt reformatori, războinici care apucă această cale numai cu gândul să înfrângă haosul și să obțină glorie. Pot câștiga toate bătăliile. Provocările includ caracterul inflexibil, agresivitatea și tirania. Va trebui să te lupți cu acești demoni în luna octombrie.

TAUR: Calea Liderului Spiritual sau Oceanul Înțelepciunii

Este un maestru spiritual consilier cu inclinații către valorile materiale, au voce interioară și egalitate de spirit. Toate aceste lucruri se desfășoară sub calea îndrăgostirii, înțelepciunii și spiritualității.

Intelepciunea și mirostivirea sunt legate datorită zodiei Taur. Această cale este destinată celor însărcinați cu refacerea perfectiunii creației. Primesc abundenta din partea Universului. Provocările includ lacomia, desertăciunea, materialismul, luxul și atașamentul de obiecte.

GEMENI: Calea Logicii sau Calea Iubirii

Au interes pentru conexiuni, relații, dragoste cu toate forțele opuse. Pot fi scriitori, oameni de afaceri, dar cu depășirea dualității. Cei care rezolvă problema de dragoste sunt. Oricine parcurge acest drum, trebuie să folosească și înțelegerea, logica și puterea raționamentului.

Ei trebuie să înțeleagă că nu sunt centrul Universului, ci doar mesagerii. Provocările includ tendința prea intensă a logicii, de unde vin amăgirile, proiecțiile și tendința de a transmite mesaje false sau denaturate.

RAC: Calea Vasului lui Dumnezeu sau Copiii Apei

Racul este a 7 Cale, care pune accent pe buna înțelegere în familie, pe protecția căminului și pe armonia dintre oameni. Au capacitate meditativă, grijă față de casă și familie, drum spre succes.

Această cale leagă înțelegerea cu severitatea. Deci, Racul te înțelege, dar dacă vede că nu l-ai înțeles, devine sever. Necesită multă atenție, disciplină și răbdare. Pentru majoritatea dintre ei, familia este la locul principal, unde își exercită dragostea. Provocările includ ideea de persoană aleasă, protecție exagerată, egoism sau răceală emoțională.