Îți merge rău si ai necazuri. Rostește rugaciunea Sfântului Mina

Sfântul Mina: Rugăciunea Speranței în Timpuri de Necazuri”

Sfântul Mina este recunoscut ca ocrotitor al celor nedreptățiți sau păgubiți și este căutat adesea pentru ajutor în situații dificile sau în momente de disperare.

Rugăciunile către acest sfânt sunt considerate o sursă de alinare și de soluții miraculoase în fața problemelor și încercărilor vieții.

Mulți credincioși relatează experiențe deosebite și minuni în urma rugăciunilor lor către Sfântul Mina. Indivizii aflați în nevoie sau în disperare găsesc confort și sprijin spiritual în intermediul acestui sfânt.

Rugăciunea către Sfântul Mare Mucenic Mina devine o expresie a speranței pentru cei care caută ajutorul său, recunoscându-l ca făcător de minuni și ocrotitor al celor nedreptățiți.

Aceasta este o rugăciune către Sfântul Mare Mucenic Mina:

“O, Preasfinte și lăudat Mare Mucenice Mina, făcătorule de minuni, primește această rugăciune de la mine, robul tău nevrednic, către tine, ca la un izvor adevărat de tămăduiri și ajutor, cu credință mă rog.

Vezi, Sfinte, greutatea și grijile mele. De aceea, mă rog ție, Fericite și Sfinte Mina, ajută-mă cu rugăciunile tale neîncetate și sfinte, sprijină-mă pe mine, robul tău.

Ascultă suspinele mele și nu mă lăsa în uitare, căci știu, Sfinte al lui Dumnezeu, că ai suferit multe chinuri de la cei fără de lege pentru dragostea lui Hristos. Prin aceste suferințe, astăzi trăiești luminat și ai dobândit darurile divine. Cred că cei care te-au chemat în ajutor și s-au rugat ție nu au rămas neajutați.

Minunile și ajutorul tău m-au convins că alergând la tine, nu voi fi lăsat neajutat. Asemenea Eutropiei, pe care ai scos-o din mâinile unui răpitor cu vasul de aur pe care l-a făgăduit Bisericii tale.

La fel și femeia Sofia, care venea spre închinare în sfântul lăcaș al tău, a fost salvată nu doar de răpitor, ci și de ostasul care o urmărea.

La fel și schiopul care venea spre închinare la sfânta ta biserică, a fost vindecat imediat. Aceste minuni ale tale m-au convins că ești un ajutător grabnic și minunat. De aceea, mă încred în tine, Sfinte, că la orice faptă bună ești gata să ajuți și să fii un sprijin minunat.

Acum, în vremea mea de încercare, alerg la tine cu credință și lacrimi, și mă rog ție, Sfinte și Mare Mucenice Mina, să rogi pe Hristos, Fiul lui Dumnezeu, pentru mine, care am primit cu credință rugăciunile tale mucenicești și te-am avut ca un sprijin în ceruri.

Rugăciunile tale să mă ajute și să mă izbăvească de necazuri și pagube, astfel încât să slăvesc numele preaînălțat și preaputernic al Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh, acum și în vecii vecilor. Amin.”