„Nu mai comunic deloc cu mama celor trei băieți ai mei!” – Ce a dus la ruptura lor?

Dan Bittman, cunoscut ca fostul solist al trupei Holograf, a dezvăluit într-un interviu recent că relația sa cu mama copiilor săi, Liliana Ștefan, se află într-un impas total, fără nicio perspectivă de împăcare. Cei doi au hotărât să pună capăt relației lor în 2017, după mulți ani petrecuți împreună și trei copii minunați.

Într-un podcast moderat de Teo Trandafir, Dan Bittman a recunoscut că nu mai există nicio formă de comunicare între el și fosta sa parteneră. În ultima vreme, cei doi au ajuns să se comunice doar prin intermediul e-mailului, o formă de comunicare distantă și formală.

Artistul a dezvăluit că indiferența și lipsa de implicare din partea Lilianei au contribuit semnificativ la deteriorarea relației lor. Deși inițial, absența oricărei presiuni sau control din partea femeii îl făcea fericit, în cele din urmă, această indiferență a condus la ruperea definitivă a cuplului.

Liliana nu mai trimitea mesaje sau nu îl întreba unde se află, iar acest lucru a contribuit probabil la răcirea relației lor. Chiar dacă au trei copii împreună, Dan Bittman și Liliana Ștefan par să nu găsească o modalitate de a repara legăturile dintre ei și de a comunica deschis și constructiv.