Anunț De Ultimă Oră Despre Cornelia Rednic! Este Cutremur Total În Muzica Populară:

Cornelia Rednic a reușit să slăbească 33 de kilograme în doar trei luni, urmând un regim drastic pe care l-a conceput singură, fără ajutorul vreunui medic nutriționist. Motivația ei a venit în momentul în care a realizat că, fiind cea mai tânără dintre colegele din Ansamblul Ciocârlia, era și cea mai plinuță.

Pentru a atinge obiectivul ei de a slăbi, Cornelia Rednic a adoptat o dietă severă, cu un consum foarte mic de calorii și renunțând să mănânce după ora 17:00. Deși primele săptămâni nu au adus nicio schimbare vizibilă, în curând a început să observe rezultatele. Cu toate acestea, ea recunoaște că această perioadă a fost însoțită și de consecințe neplăcute.

“În 1998, m-am îngrășat foarte mult, fără să-mi dau seama cum s-a întâmplat. Mă măritasem și nu mai aveam grijă de mine, până într-o zi când am participat la un festival reprezentând Ansamblul Ciocârlia. Am constatat că eram cea mai tânără, dar și cea mai plinuță și neîngrijită dintre toate. Atunci am decis că trebuie să slăbesc.

Am început să mă înfometez, să mă hrănesc cu carne de pui fiartă, morcovi, iaurt și multă cafea. Eu mi-am conceput dieta, singură. Nu mai mâncam nimic după ora 17:00. Primele două săptămâni nu am observat nicio schimbare. Abia în a treia săptămână am început să văd rezultatele”, a mărturisit Cornelia Rednic într-un interviu pentru Metropola TV.

Cu toate că a slăbit 33 de kilograme într-un timp record, Cornelia a simțit și consecințele neplăcute ale dietei sale. În urma regimului drastic, i s-a făcut rău și a avut probleme grave cu căderea părului, fiind nevoită chiar să poarte o perucă.