Nu mai este niciun secret că fostul jurat al emisiunii Chefi la Cuțite, Cătălin Scărlătescu, este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari de la noi din țară. Pe lângă competiția culinară care l-a făcut celebru pe micile ecrane, iubitul Doinei Teodoru a avut de-a lungul timpului multe proiecte care l-au adus în fața oamenilor. Vedeta de televiziune și-a deschis și un restaurant în Capitală, pentru că i-a mers bine în acest domeniu, iar fanii care-l urmăreau pe sticlă, au vrut să vadă și ce preparate sofisticate realizează acesta. Sigur că, prețurile sunt destul de piperate pentru buzunarele multora. Spre exemplu, cât costă un burger și o porție de cartofi prăjiți? Unii români trăiesc o săptămână cu acești bani!
Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți chefi de la noi din țară. Se bucură de un succes enorm după ce ani la rând a fost jurat în emisiunea Chefi la Cuțite, alături de Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. După ce s-a aflat că nu va mai apărea pe micile ecrane în show-ul culinar, fanii lui s-au întristat.
Totuși, cei care l-au urmărit cu drag pe sticlă știu că acesta are un restaurant în Capitală, unde-l pot vedea pe chef în acțiune. Locația vedetei de televiziune se găsește pe Calea Griviței 84-98, din București. Bucătarul a pus la dispoziție un meniu cu bucate pe alese. Acesta recunoștea că muncește pe brânci pentru ca afacerea lui să meargă.
„Eu nu m-am jucat cu munca. Eu nu am avut în viața mea o zi de concediu medical. Nu există. Îmi pasă. Și nu sunt pasionat, pur și simplu îmi pasă. Nu poate să meargă bucătăria fără mine. Eu am avut restaurantul închis cât s-a filmat Chefi la cuțite. Sunt trăsnit rău. Știu că ar funcționa, doar că trebuie să găsesc omul ăla care să învețe poezia. Să facă tot cum îi zic eu”, spunea, acum ceva vreme, Scărlătescu în podcastul lui Mihai Morar.
Mulți clienți sunt de părere că prețurile sunt destul de piperate în locația deținută de fostul jurat de la Chefi la Cuțite. Spre exemplu, un burger și o porție de cartofi prăjiți vor ajunge să coste nu mai puțin de 192 de lei. Concret, un „Burger opulența lui XChef” este 146 de lei, iar o porție de cartofi prăjiți este nu mai puțin de 46 de lei. Un burger clasic costă 66 de lei. Acesta conține carne de vită, ceapă roșie murată, bacon, maioneză, cașcavea afumată. Sigur că, aceste prețuri sunt destul de ridicate pentru buzunarele multora. Chiar și așa, Scărlătescu nu duce lisă de clienți.