Mama Iuliei Cantolariu, tânăra care a decedat după ce a fost implicată într-un accident de ATV, mesaj cutremurător. Ți se face pielea de găină!

Tragedia prin care trece familia Iuliei Cantolariu a zguduit întreaga comunitate din Botoșani, lăsând în urmă o durere nemărginită și multe lacrimi amare. Iulia, o tânără plină de viață, iubită de toți cei care au avut ocazia să o cunoască, a fost victima unui cumplit accident de ATV care a avut loc pe 6 iulie 2024. În urma accidentului, a fost grav rănită, iar medicii au luptat cu disperare să-i salveze viața, însă soarta a fost cruntă.

### Accidentul fatal

Totul s-a întâmplat într-o zi aparent obișnuită, când Iulia, împreună cu iubitul ei, Tudor, și câțiva prieteni, au plecat într-o plimbare cu ATV-urile prin pădurea Agafton. ATV-ul pe care se afla Iulia alături de Tudor a alunecat pe o urmă de tractor și s-a răsturnat. Deși Tudor a scăpat cu câteva zgârieturi, Iulia a fost prinsă sub greutatea vehiculului, scaunul metalic zdrobindu-i organele interne.

Transportată de urgență la spital, tânăra a fost supusă unei intervenții chirurgicale complexe, care a durat 10 ore. Medicii de la spitalul Sf. Spiridon din Iași au reușit să-i stabilizeze starea, iar pentru moment, părea că tânăra are șanse de recuperare.

### Speranțe spulberate

În încercarea de a-i oferi cele mai bune șanse de recuperare, Tudor a făcut eforturi supraomenești pentru a găsi o clinică unde Iulia să primească tratamentul de care avea nevoie. Singura soluție găsită a fost o clinică din Turcia, unde Iulia a fost transferată și unde urma să fie operată din nou. Din nefericire, intervenția a fost fatală, iar la doar 24 de ore de la operație, Iulia și-a pierdut viața pe patul de spital.

### Durerea nemărginită a mamei

Pentru Gabriela Cantolariu, mama Iuliei, pierderea fiicei sale a fost un șoc imens, o rană care probabil nu se va vindeca niciodată. Femeia își strigă durerea pe rețelele sociale, exprimându-și disperarea și suferința prin cuvinte care frâng inimi. Ea și-a imaginat un viitor frumos pentru fiica ei, visând la ziua în care Iulia s-ar fi căsătorit și i-ar fi dăruit nepoți, dar aceste vise s-au spulberat în mod tragic.

Într-un mesaj emoționant postat pe Facebook, Gabriela și-a exprimat durerea:

„Iubita și frumoasa mea fiică, te voi iubi necondiționat până la sfârșitul vieții mele. De abia așteptam să fiu soacră mică, să îmi iau nepoții de mână, să îmi văd nepoții crescând, dar Dumnezeu a avut un gând cu tine. Drum lin printre îngeri, fiica mea frumoasă! Mă voi ruga până la sfârșitul vieții mele pentru tine să fii un înger alb cu aripioare. Ești o bucată din mine și îmi este greu cu despărțirea aceasta. Vei fi mereu în sufletul și inima mea. Te iubeam ca lumina ochilor mei. Te alintam de mică „bot de aur cu lumina cu străveche rădăcină”. Odihnă veșnică, frumoasa mea fiică. Cel mai dureros lucru este să îți pierzi copilul.”

### Ultimul rămas bun

Trupul neînsuflețit al Iuliei va fi repatriat luni, 26 august, din Turcia, iar marți, cei apropiați vor avea ocazia să își ia rămas bun de la ea la capela Bisericii Sfântul Ioan din Botoșani. Moartea sa prematură a lăsat un gol imens în inimile tuturor celor care au cunoscut-o, iar comunitatea se pregătește acum să îi aducă un ultim omagiu tinerei care a fost, pentru prea puțin timp, o rază de lumină în viețile lor.