Nea Mărin și Mioara, o iubire de peste 45 de ani: „Unul trebuie să-și urmeze dorințele, iar celălalt să-l susțină”

### Nea Mărin și Mioara: 45 de ani de iubire și susținere reciprocă

Nea Mărin, o personalitate de referință în televiziunea românească, și soția sa, Mioara, sărbătoresc 45 de ani de căsnicie, o perioadă marcată de dragoste și suport necondiționat. Coregraful recunoaște că succesul său profesional și armonia familială au fost posibile datorită susținerii neîncetate oferite de Mioara. Acum, că ambii sunt pensionari și au mai mult timp la dispoziție, povestea lor de dragoste și colaborare a câștigat o mai mare vizibilitate.

„Am început să o implic pe Mioara în evenimente, pentru că a petrecut mulți ani alături de mine fără să fie în centrul atenției. Acum, după ce am ieșit amândoi la pensie, ne putem dedica mai mult unul altuia,” a declarat Nea Mărin.

**Secretul unei căsnicii reușite pentru Nea Mărin**

Nea Mărin subliniază că soția sa, Mioara, a fost stânca familiei lor, păstrând unitatea în fața dificultăților vieții. „Într-o relație, unul își urmează visurile, iar celălalt oferă sprijinul necesar. Mioara m-a sprijinit enorm, s-a ocupat de copii, iar acum eu mă ocup de nepoți. Fără o parteneră care să te susțină, este greu să realizezi ceva,” a adăugat el.

După ani de muncă dedicată televiziunii și publicului, Nea Mărin și Mioara se bucură acum de pensionare, având ocazia să își acorde mai mult timp unul altuia. Coregraful a început să o aducă pe soția sa în atenția publicului, recunoscând că aceasta a stat mult timp în umbră. Acum, cei doi pot savura fiecare clipă petrecută împreună.

**Nea Mărin revine pe micile ecrane**

Începând cu 8 ianuarie, Nea Mărin va reveni pe micile ecrane cu sezonul 10 al emisiunii „Poftiți pe la noi!” difuzată pe Antena 1, de luni până miercuri, de la ora 20:30. Alături de Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Sonny Medini și Rikito Watanabe, Nea Mărin va explora cele mai pitorești locuri din Dobrogea și Bulgaria, continuând să aducă bucurie în comunitățile locale prin spectacole și evenimente organizate.

Nea Mărin și Mioara sunt un exemplu de parteneriat și colaborare atât în viața personală, cât și profesională. După 45 de ani de căsnicie, ei demonstrează că iubirea și sprijinul reciproc sunt fundamentale pentru o viață împlinită și echilibrată. Revenirea lui Nea Mărin pe micile ecrane le oferă telespectatorilor o nouă ocazie de a aprecia legătura lor specială, care a rezistat testului timpului.