Adriana Iliescu primește o pensie uriașă de la stat, iar după recalculare, aceasta a crescut substanţial.Femeia care a devenit mamă la 66 de ani a fost cadru didactic universitar

**Adriana Iliescu: Viața și realizările unei mame excepționale**

Adriana Iliescu a reușit să surprindă întreaga lume acum aproape două decenii, când, la vârsta de 66 de ani, a devenit mamă pentru prima dată. De atunci, ea și fiica ei, Eliza, au continuat să formeze o familie unită și deosebită, demonstrând că legăturile de familie pot fi la fel de puternice indiferent de circumstanțe.

**Traiectoria profesională și veniturile**

Înainte de a deveni cunoscută pentru alegerea sa neobișnuită de a deveni mamă la o vârstă înaintată, Adriana Iliescu avea deja o carieră remarcabilă ca profesor universitar. Activitatea sa profesională i-a asigurat o pensie consistentă de 5.000 de lei lunar, un venit superior multor pensionari din România. Se așteaptă ca pensia ei să crească începând cu 1 septembrie 2024, în urma recalculării pensiilor. În plus, beneficiază și de o indemnizație de 2.000 de lei de la Uniunea Scriitorilor.

**Viața de zi cu zi și perspectivele**

Adriana Iliescu a declarat că nu se confruntă cu probleme financiare și că viața ei și a fiicei sale este bine asigurată. „Nu ducem lipsă de nimic și nu avem motive de nemulțumire. Am avut întotdeauna resursele necesare și ne-am gestionat cu grijă finanțele. Am fost profesor universitar și, cu ajutorul pensiei și al indemnizației, ne-am asigurat un trai decent”, a spus Adriana Iliescu.

Ea și Eliza trăiesc o viață echilibrată, îmbinând realizările profesionale cu responsabilitățile familiale. În ciuda provocărilor, Adriana Iliescu se arată recunoscătoare pentru sprijinul pe care l-au avut și pentru stabilitatea pe care au reușit să o construiască împreună.