Ți se rupe sufletul Premoniția pe care a avut-o Tudor, iubitul Iuliei Cantolariu, înainte ca aceasta să-și dea ultima suflare pe un pat de spital din Turcia

Tragedia care a lovit familia și prietenii Iuliei Cantolariu, tânăra de 21 de ani din Botoșani, a lăsat o durere profundă și un gol imens în inimile celor care au cunoscut-o. Moartea prematură a Iuliei, în urma unui accident teribil cu ATV-ul, a adus suferință incomensurabilă, în special pentru iubitul ei, Tudor, care a fost martor neputincios la evenimentul care avea să le schimbe viața pentru totdeauna.

**O plimbare transformată în coșmar**

Pe 6 iulie 2024, Iulia și Tudor au ieșit împreună cu prietenii lor la o plimbare cu ATV-urile prin pădurea Agafton, în județul Botoșani. Ceea ce trebuia să fie o zi de relaxare și distracție s-a transformat într-o tragedie de neimaginat când ATV-ul pe care se aflau cei doi a alunecat pe o urmă de tractor și s-a răsturnat. În timp ce Tudor a scăpat cu câteva zgârieturi, Iulia a fost prinsă sub scaunul metalic al vehiculului, care i-a provocat răni severe în zona abdomenului.

**Eforturi disperate pentru a-i salva viața**

După accident, Iulia a fost transportată de urgență la spital, unde medicii au început imediat lupta pentru viața ei. Tânăra a suferit răni grave, iar organele interne i-au fost sever afectate. Prima intervenție chirurgicală, care a durat opt ore, a reușit să o stabilizeze, dar șansele ei de supraviețuire erau încă foarte mici. De la spitalul din Botoșani, Iulia a fost transferată la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași, unde medicii au realizat o a doua operație, de zece ore. Deși părea că există o rază de speranță, medicii avertizând că urma o perioadă lungă și dificilă de recuperare, soarta nu a fost de partea Iuliei.

**Dragostea lui Tudor și gestul emoționant**

Tudor, iubitul Iuliei, nu a renunțat nicio clipă la speranță. Într-o încercare de a-i oferi cele mai bune îngrijiri medicale, a reușit să obțină transferul Iuliei la o clinică din Turcia. Înainte ca aceasta să plece, Tudor și-a tatuat pe braț ochii iubitei sale, un gest simbolic prin care a vrut să-i arate cât de mult o iubește și să-i ofere un motiv în plus să lupte pentru viața ei. Din nefericire, această ultimă operație, realizată în Turcia, i-a fost fatală. La nici 24 de ore după intervenție, Iulia a pierdut lupta pentru viață, lăsând în urmă un val de durere și regrete.

**Durerea rămasă în urma ei**

Moartea Iuliei a fost o lovitură devastatoare pentru toți cei care au cunoscut-o, dar mai ales pentru Tudor, care a stat alături de ea din primul până în ultimul moment. Cu inima frântă, el i-a adus un ultim omagiu printr-o postare sfâșietoare pe rețelele sociale: „Te voi iubi mereu, puiul meu,” a scris Tudor alături de o fotografie a Iuliei, exprimându-și durerea și dragostea eternă pentru ea.

**Întoarcerea acasă și adio-ul final**

Trupul neînsuflețit al Iuliei Cantolariu va fi repatriat din Turcia pe 26 august, urmând să fie depus la capela bisericii Sfântul Ioan din Botoșani, unde prietenii și familia își vor lua rămas bun de la ea. Mesajele de condoleanțe au început deja să curgă pe rețelele sociale, iar cei apropiați încearcă să găsească alinare în amintirile frumoase pe care le-au împărtășit cu Iulia.

O prietenă apropiată a transmis un mesaj dureros, subliniind lupta fără speranță împotriva destinului crud: „Nu întreabă când vine, nu-ți dă de veste, nu te lasă să te pregătești ca în sesiune… Lucrarea divină nu se reîntregește nici cu ajutorul unei Românii întregi.” Cuvintele ei reflectă suferința și neputința resimțite de cei care au pierdut-o pe Iulia.

Această tragedie a lăsat o rană adâncă în inimile celor care o iubesc, iar amintirea Iuliei Cantolariu va rămâne vie în sufletele lor, un simbol al fragilității vieții și al dragostei care transcende moartea.