Ce se întâmplă acum, la doar câțiva pași de locul în care s-au căsătorit Alina Sorescu și Alexandru Ciucu: “Așa este viața”

Alexandru Ciucu, cunoscutul designer român, este profund marcat de amintirile pe care le are cu Alina Sorescu, în contextul procesului de divorț în care se află cu artista. Cu toate că viața lor a luat o turnură neașteptată, Ciucu nu poate uita momentul în care și-au unit destinele într-o ceremonie de basm pe Domeniul Stirbey. Evenimentul a fost unul memorabil, într-un loc care acum îi evocă atât amintiri fericite, cât și triste, având în vedere că procesul de divorț are loc la Tribunalul Ilfov, situat „peste gard” de locul unde și-au celebrat iubirea.

Într-un interviu acordat Antena Stars, Alexandru Ciucu a rememorat momentele frumoase de la nunta sa cu Alina Sorescu: „Iată că fac acum o legătură, că îmi dau seama că aici la Știrbey ne-am și căsătorit. Așa este, aici ne-am căsătorit, dar așa este viața, acum divorțăm peste gard, tot aici, la Tribunalul Ilfov.” Aceste cuvinte reflectă o profundă nostalgie și tristețe pentru ceea ce părea odată o poveste de dragoste de neclintit.

După 12 ani de mariaj, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au decis să meargă pe drumuri separate, deși au împreună două fetițe, Carolina și Raisa, pentru care continuă să lupte în instanță în ceea ce privește custodia și programul de vizitare. Deși relația lor s-a destrămat, Ciucu rămâne un tată devotat, planificând cu grijă vacanțele și timpul petrecut alături de fiicele sale.

În vara aceasta, designerul a petrecut o vacanță în Italia cu cele două fetițe și a pregătit deja o nouă escapadă în Grecia, dorind să le ofere micuțelor amintiri de neuitat. „Avem programată o excursie în Grecia. Ele și-au dorit foarte mult să meargă la mare. E important până la urmă să fie o plăcere pentru copil, să meargă în vacanță măcar unde își dorește el,” a declarat Alexandru Ciucu, subliniind că dorește să le ofere fetelor bucuria de a petrece vacanța în locuri care le aduc fericire.

Chiar dacă viața lui personală trece printr-o perioadă dificilă, Alexandru Ciucu rămâne concentrat pe rolul său de părinte, străduindu-se să mențină o relație cât mai stabilă și plină de dragoste cu fetițele sale, Carolina și Raisa. În ciuda amintirilor dureroase și a provocărilor curente, designerul își găsește puterea în iubirea pentru copii și în dorința de a le oferi cele mai frumoase experiențe.