Romina Gingașu, românca măritată cu Piero Ferrari, moștenitorul imperiului Ferarri, a mărturisit de ce nu îi poartă numele soțului

Romina Gingașu, soția moștenitorului imperiului Ferrari, Piero Ferrari, a fost recent invitată în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”, unde a făcut dezvăluiri despre viața sa alături de celebrul miliardar și a discutat despre deciziile importante pe care le-a luat de-a lungul relației lor.

Romina Gingașu, în vârstă de 32 de ani, originară din București, s-a căsătorit în vara lui 2021 cu Piero Ferrari, în vârstă de 79 de ani, într-o ceremonie discretă, desfășurată în sudul Italiei. Nunta a fost organizată într-un cadru de basm, iar mirii au avut parte de un recital special din partea renumitului cântăreț italian Albano.

**Romina Gingașu nu a preluat numele Ferrari**

În cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, Romina a explicat motivul pentru care a decis să nu preia numele celebrului ei soț după căsătorie, o decizie neobișnuită, având în vedere notorietatea numelui Ferrari. „Nu sunt în buletin Ferrari. Eu sunt Romina Gingașu. Nu am luat numele de Ferrari după căsătorie. Suntem căsătoriți, însă nu am luat numele pentru că este marcă înregistrată. Și a fost decizia mea să nu iau acest nume, altfel n-aș fi putut să fac nimic în viața mea după… Deveneam un brand și atunci lucrurile se controlează de niște avocați, de un audit, de companii. E foarte complicat,” a explicat Romina.

Ea a adăugat că preferă să rămână cunoscută sub numele său, considerând că „personalitatea mea și tot ceea ce reprezint eu este Romina Gingașu.” De asemenea, a menționat că numele complet al soțului ei este Piero Lardi Ferrari, Lardi fiind numele de fată al mamei sale.

**Decizia de a nu avea copii**

Romina Gingașu a vorbit și despre relația sa strânsă cu Piero Ferrari și despre decizia de a nu avea copii. „Pe Piero îl ador, îl iubesc… Pentru el sunt capabilă de orice. Și când spun orice, chiar este orice. Poate să aibă miliarde de euro, n-or să fie niciodată ale mele și ale niciunei alte soții sau iubite. Pentru că sunt ale lui.” Romina a explicat că între ea și Piero există o legătură foarte puternică și că au decis împreună să nu devină părinți. Ea a adăugat că, având în vedere că a crescut fără tată de la 11 ani, nu dorește să aducă un copil în lume știind că Piero, din cauza vârstei sale, nu ar putea fi prezent pe termen lung în viața copilului.

**Cum s-au cunoscut Romina Gingașu și Piero Ferrari**

Romina și Piero s-au cunoscut în 2016, când ea lucra pentru o companie care vindea avioane private de lux. Povestea lor a început într-un mod inedit, când Romina a încercat să-i vândă lui Piero un avion. După șase luni de interacțiuni profesionale, cei doi au decis să fie împreună. „Romina a fost aleasa mea pentru că este un bun agent de vânzări, a încercat să-mi vândă un avion, era într-o divizie privată… Am rezistat șase luni, după care ne-am întâlnit și ne-am spus OK, putem fi împreună, putem merge undeva împreună,” a povestit Piero Ferrari într-un interviu anterior.

Romina și Piero au vizitat de mai multe ori România, participând la diverse evenimente, iar Romina este activ implicată în afacerile soțului ei. Această relație neobișnuită, marcată de diferența de vârstă și de statutul social, este una bazată pe respect reciproc și pe o legătură emoțională profundă, așa cum a relatat Romina în discuția sa cu Cătălin Măruță.