Iti aduci aminte de Lorelai Mosnegutu, castigatoarea Romanii au Talent? Ce s-a ales de ea, dupa ce a castigat marele premiu

Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea din 2017 a emisiunii *Românii au talent*, a reușit să atragă atenția publicului cu talentul ei remarcabil. După ce a învins toate provocările și a câștigat competiția, mulți au fost curioși să afle ce a devenit din ea. Recent, mama ei adoptivă, Viorica Pârva, a oferit câteva informații emoționante despre viața actuală a tinerei.

**Cum se descurcă acum Lorelai Moșneguțu**

Conform Vioricăi Pârva, Lorelai trăiește acum primele emoții ale iubirii. Se pare că tânăra s-a îndrăgostit de un coleg de la un alt liceu. Cei doi au o legătură strânsă, comunicând zilnic și sprijinindu-se reciproc în studiile lor. „Lorelai este foarte fericită într-o prietenie specială cu acest tânăr, care o ajută la materiile școlare și cu care se distrează. Fac și Tik-Tok-uri împreună și se înțeleg foarte bine,” a spus Viorica Pârva.

Mama adoptivă a lui Lorelai a mai menționat că tânărul a fost și cameraman la un videoclip al ei, subliniind că este un băiat de bun simț. În prezent, Lorelai urmează cursurile online, găsind acest sistem mai comod. Este acum în clasa a XI-a la secțiunea de Canto și este extrem de satisfăcută de progresele ei. „A scris zece cărți și sunt mândră de ea,” a adăugat Viorica Pârva.

**Destinația premiului câștigat**

După ce a obținut Golden Buzz de la Mihaela Rădulescu și a câștigat premiul de 120.000 de euro la *Românii au talent*, Lorelai a investit banii într-un apartament cu două camere în zona Popești-Leordeni. Apartamentul, situat la parter și dotat cu o grădină, a costat 57.000 de euro. Restul banilor au fost donați unei fundații care sprijină copiii cu probleme. Lorelai a declarat: „Mi s-a îndeplinit cel mai frumos vis. Abia aștept să petrec Crăciunul și să împodobesc bradul.”

**Concluzie**

Lorelai Moșneguțu continuă să își urmeze visurile și să se bucure de succesul personal și profesional. După câteva realizări notabile, ea își face timp să se bucure de viață și să contribuie la binele altora, demonstrând că talentul și dedicarea pot aduce împliniri importante.