Soția lui Liviu Vârciu a dat tot din casă, imediat după nuntă! Locația exclusivistă pe care prezentatorul TV și Anda Călin au ales-o pentru a-și petrece luna de miere

**Anda Călin și Liviu Vârciu își Vor Petrece Luna de Miere în Santorini**

După ani de relație și două nașteri, Liviu Vârciu și Anda Călin au oficializat legătura lor printr-o căsătorie civilă și religioasă pe 23 august. Deși petrecerea de nuntă mare este planificată pentru anul viitor, proaspeții soți se pregătesc acum pentru luna de miere.

Anda Călin a dezvăluit că destinația aleasă pentru luna de miere este Santorini, unde cei doi vor avea parte de o vacanță relaxantă. Ea a confirmat că vacanța va fi doar pentru ei doi, fără prezența copiilor lor.

„Plecăm în Santorini. Nu am emoții legate de vacanță; vom fi doar noi doi, fără copii,” a spus Anda Călin.

În ceea ce privește familia extinsă, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, Carmina, nu a putut fi prezentă la ceremonia de căsătorie din cauza unui program foarte încărcat cu proiecte profesionale. Carmina a explicat că este implicată în mai multe filmări și campanii, dar a promis că va fi alături de tatăl său la petrecerea de nuntă.

„Am multe proiecte în desfășurare și nu am reușit să ajung la cununia civilă a tatălui meu. Totuși, voi fi prezentă la petrecerea de nuntă și îmi doresc să fiu alături de el atunci,” a declarat Carmina Vârciu.