Familia Măruță se mărește cu un membru! Andra a dat vestea chiar în ziua în care a împlinit 38 de ani: „Eva și David și-au dorit de mult timp”

Andra Măruță, soția lui Cătălin Măruță, a adus o veste deosebită fanilor săi chiar în ziua în care a împlinit 38 de ani. Pe 23 august, familia lor a fost completată cu un nou membru mult așteptat, iar cei mai entuziasmați au fost David și Eva.

Cu prilejul aniversării, Andra și-a făcut un cadou pe care întreaga familie îl dorea de multă vreme. Într-o postare pe rețelele de socializare, vedeta a dezvăluit că au adoptat un cățeluș, o bucurie imensă pentru cei doi copii.

„Eva și David și-au dorit de mult timp un câine. L-am avut pe Rolly acum câțiva ani, dar a trebuit să-l lăsăm la curte. Acum, ne-am asumat această nouă responsabilitate și suntem curioși cum va reacționa Missy. Mulțumim Vlăduței Lupău și lui Adi Rus!”, a scris Andra pe Instagram, alături de fotografii cu noul membru al familiei.

În ziua în care a împlinit 38 de ani, Andra a sărbătorit alături de familie. Fiica sa, Eva, care împărtășește pasiunea pentru modă a mamei sale, a probat împreună cu aceasta ținute speciale create de Bianca Rusu.

La această vârstă, Andra se simte împlinită ca femeie, mamă și soție, lucru evident din postările sale online. De ziua sa, artista a dorit să împărtășească un mesaj emoționant.

„Cu câteva zile în urmă, copiii și Cătălin mi-au făcut o surpriză frumoasă de ziua mea, știind că vom fi plecați. Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele și urările voastre, m-au emoționat profund. Vă îmbrățișez cu drag!”, a transmis Andra pe Instagram.