Oana Roman, imagini rare cu mama ei din 1981. Cum arăta Mioara Roman în costum de baie

Oana Roman încearcă, ori de câte ori are ocazia, să păstreze vie amintirea mamei sale, Mioara Roman. Recent, pe rețelele de socializare, Oana a împărtășit cu urmăritorii săi mai multe imagini rare din arhiva personală, surprinzând momente speciale din viața celei care i-a fost nu doar mamă, ci și un model de eleganță și discreție.

Nu este un secret faptul că Oana Roman și mama sa au avut o relație extrem de apropiată. Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, a fost mereu o prezență discretă, dar puternică, care a ghidat viața fiicei sale cu principii solide și valori puternice. Oana a avut grijă de mama sa până în ultima clipă, fiind alături de ea în toți acei ani dificili, în care Mioara s-a confruntat cu probleme de sănătate și a fost îngrijită într-un centru specializat.

**Imagini rare cu Mioara Roman**

Pe pagina sa de Instagram, Oana Roman a publicat recent mai multe fotografii din viața mamei sale, oferindu-le fanilor o privire intimă în trecutul familiei. „Am găsit o cutie cu poze de ale mamei. Cea mai minunată femeie… cât de multe am învățat de la ea. Era mereu impecabilă, aranjată și elegantă, dar naturală și firească”, a scris Oana în dreptul imaginilor, exprimându-și admirația și dorul pentru mama sa.

Fotografiile includ momente de neprețuit din vacanțe, evenimente de familie, și chiar imagini rare cu Mioara Roman în costum de baie din anul 1981, când aceasta avea o siluetă de invidiat. Aceste imagini intime și rare au fost primite cu multă emoție de fani, care au apreciat gestul Oanei de a împărtăși aceste amintiri.

**Oana și Mioara Roman în anii ’80**

Oana Roman a avut mereu cuvinte de laudă pentru mama sa, subliniind cât de mult a învățat de la ea, nu doar în ceea ce privește stilul și eleganța, ci și în ceea ce privește valorile și principiile după care și-a ghidat viața. Mioara Roman, deși discretă după divorțul de Petre Roman, a rămas mereu aproape de copiii săi, fiind o prezență constantă și iubitoare.

**Oana Roman primește semne de la mama ei**

În urmă cu câteva săptămâni, Oana a povestit pe rețelele de socializare că simte prezența mamei sale chiar și după moarte. Ea a mărturisit că a visat-o pe Mioara Roman și că acest vis i-a adus liniște, convingând-o că mama sa se află într-un loc mai bun, alături de bunica sa. „Știu că mama ne vede și este fericită că suntem împreună cu toții și faptul că știu că este bine. Am visat-o, e cu mama ei, e cu bunica mea. Erau frumoase, erau elegante, erau fericite și sunt foarte mulțumită și știu că e bine”, a dezvăluit Oana Roman.

Prin aceste gesturi și amintiri, Oana continuă să păstreze vie memoria mamei sale, oferindu-i astfel un loc special în inimile tuturor celor care o urmăresc și o apreciază.