Adi de la Vâlcea a primit vestea ! Artistul a început să plângă de bucurie: „Acum 2 minute, am aflat…De când îmi doream…”

Adi de la Vâlcea, renumitul interpret de muzică de petrecere, a trăit recent unul dintre cele mai emoționante momente din viața sa. Artistul a anunțat cu lacrimi de bucurie pe rețelele de socializare că va deveni bunic pentru prima dată. Vestea a fost primită cu entuziasm și emoție, iar Adi de la Vâlcea nu a ezitat să împărtășească acest moment special cu fanii și prietenii săi din mediul online.

„Oameni buni, vreau să împărtășesc și eu cu voi bucuria asta! Acum două minute, am aflat că voi fi bunic! Sunt fericit de nu mai pot! Vă dau cuvântul meu! Am lacrimi în ochi! Copiii mei m-au anunțat că o să fiu bunic. De când îmi doream… Asta îmi mai doream eu așa. Sunt fericit rău de tot! Dumnezeu e mare”, a declarat artistul pe Facebook, vizibil emoționat și copleșit de fericire.

Pentru Adi de la Vâlcea, dorința de a avea nepoți a fost una puternică, iar vestea că această dorință se va împlini l-a bucurat până la lacrimi. Fiul său i-a făcut această surpriză minunată chiar de ziua sa, venind la miezul nopții să îi împărtășească vestea în mod personal. „Băiatul meu mi-a făcut cel mai frumos cadou de ziua mea, a fost la mine la ora 12 noaptea. Băiatul meu s-a mutat cu soția lui, cu viitoarea lui soție, nora mea și acum sunt singur, suntem doar eu și Cris în casă, ceea ce pentru mine a fost un șoc mult timp. La ora 12 noaptea a intrat pe ușă, în dormitor la mine, băiatul meu. Aceea a fost o surpriză care mi-a mers la inimă”, a povestit artistul cu emoție într-o emisiune TV.

Acest moment reprezintă un nou capitol în viața lui Adi de la Vâlcea, un artist care a adus bucurie prin muzica sa multor generații și care acum se pregătește să își îmbrățișeze noul rol de bunic cu aceeași pasiune și dragoste pe care a demonstrat-o întotdeauna în viața sa personală și profesională.