Liviu Vârciu a făcut pasul cel mare și a renunțat la burlăcie. El și aleasa lui, Anda Călin, s-au căsătorit. „Am păcălit-o”..

Liviu Vârciu și Anda Călin au oficializat astăzi căsătoria lor! După o relație de opt ani, cei doi și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii civile, confirmând astfel speculațiile care circulau de ceva vreme. Prezentatorul TV a preferat să păstreze acest moment special discret, dar astăzi, cei doi au devenit oficial soț și soție.

Cei doi s-au întâlnit într-un restaurant și, de atunci, relația lor a evoluat frumos, ducând la întemeierea unei familii care include doi copii. Acum, Liviu și Anda trăiesc o zi deosebită în povestea lor de iubire. La ceremonia civilă au participat doar familiile apropiate și câțiva prieteni, cuplul optând pentru o atmosferă intimă.

Paparazzi au reușit să surprindă câteva momente de la eveniment. Liviu a purtat un costum portocaliu vibrant, iar Anda a ales o rochie albă, scurtă, care i s-a potrivit perfect.

După ceremonie, Liviu Vârciu a confirmat evenimentul printr-un videoclip pe Instagram, în care apare alături de Anda. În acest videoclip, el poartă o ținută diferită și Anda apare într-o altă rochie de mireasă, indicând posibilitatea unei ceremonii religioase în aceeași zi.

Liviu a împărtășit cu fanii săi și verigheta, adresând un mesaj simplu și plin de căldură: „Să fim sănătoși și să ne iubim mult, că-i gratis!”

În trecut, Liviu Vârciu a fost căsătorit cu Ramona Teiceanu și Adelina Pestrițu, având-o pe Carmina din prima căsătorie și pe cei doi copii cu Anda Călin. Mama lui Liviu nu a fost încântată niciodată de iubitele fiului său, cu excepția Cameliei, conform spuselor artistului.

Carmina, fiica lui Liviu, a clarificat că nu consideră pe Anda Călin mamă vitregă. Ea a explicat că nu se simte confortabil cu acest termen și că o consideră doar partenera tatălui său. „Nu folosesc termenul de mamă vitregă. Pentru mine, mama este un concept sacru și nu pot asocia acest rol cu altcineva,” a declarat Carmina.