Imaginea momentului cu Florin Piersic. Marele actor a fost externat și a apărut alături de o româncă celebră și foarte iubită

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, s-a întors cu zâmbetul pe buze în fața admiratorilor săi fideli. Printre cei care îi sunt aproape se numără și prietena sa apropiată, Cezara Dafinescu, în vârstă de 76 de ani. Ea îi oferă suport marelui actor, care a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale recent din cauza problemelor de sănătate.

În urmă cu puțin timp, actrița Cezara Dafinescu a postat câteva fotografii în care apare alături de Florin Piersic. Între cei doi există o armonie deosebită și o apropiere profundă, datând de când s-au întâlnit pe scena teatrului românesc. Colaborarea lor a fost remarcabilă nu doar pe plan profesional, ci și în viața personală, fiind întotdeauna alături unul de celălalt.

Florin Piersic a ieșit din spital recent, unde a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale. Acum, actorul se află în perioada de recuperare și așteaptă să finalizeze procesul de vindecare.

Cu toate că nu va reveni pe scenă prea curând, maestrul își petrece timpul alături de cei dragi. Recent, prietena sa apropiată, Cezara Dafinescu, a postat pe internet câteva fotografii cu actorul. Se pare că cei doi au fost împreună la un restaurant, unde s-au relaxat și au avut ocazia să petreacă momente plăcute.

„Refacere… după suferință! Doamne ajută!”, a scris Cezara Dafinescu în dreptul fotografiilor cu Florin Piersic.

Pe 4 august, Cezara Dafinescu a sărbătorit împlinirea a 76 de ani. Cu acest prilej, Florin Piersic a demonstrat că nu a uitat de aniversarea ei și i-a trimis un mesaj în care a exprimat cât de mult o apreciază.

„Iubita mea, Cezara! Astăzi este ziua ta! Mă gândesc la tine cu foarte mult drag și cu nostalgia anilor petrecuți împreună pe scenă, în atâtea și atâtea spectacole minunate! Au trecut ani, prea mulți de atunci, am pierdut colegi extraordinari, dispare din jurul nostru o lume pe care o știam, dar noi doi mergem înainte. De ce? Pentru că suntem niște învingători, iar sentimentele de prietenie și admirație dintre noi doi rămân aceleași. Al tău același drag partener, pe care știu că îl iubești așa cum te iubesc și eu pe tine, Florin Piersic!”, a scris Florin Piersic pe Facebook.

Se pare că între Florin Piersic și Cezara Dafinescu au existat sentimente ce depășeau simpla prietenie. La un moment dat, actrița a menționat că Florin Piersic a fost atât de îndrăgostit de ea încât i-a cerut să divorțeze.

„Florin mi-a cerut la un moment dat să-l las pe George (n.r. George Motoi) şi să mă mărit cu el, dar eu râdeam şi nu l-am luat niciodată în serios!”, a dezvăluit Cezara Dafinescu în urmă cu ceva timp.