Lanțul de iubire s-a rupt în familia Andra și Cătălin Măruță. Relațiile sunt reci cu finul Pepe: „Nu am de ce să mă justific…”

În showbiz-ul românesc, legătura dintre Pepe și nașii săi de la căsătoria cu Raluca, Andra și Cătălin Măruță, a devenit mai rece în ultima vreme, conform informațiilor disponibile.

Andra și Cătălin Măruță au fost nașii lui Pepe la nunta cu Raluca Pastramă și au avut o relație strânsă cu cuplul, inclusiv la botezul fetelor lor. Totuși, după separarea lui Pepe, legătura dintre aceștia s-a răcit semnificativ.

„Pepe nu este tipul care să întrețină conflicte, dar relația cu Andra și Cătălin Măruță a devenit mai distantă. Nu mai au aceeași frecvență de vizite și comunică doar la ocazii speciale”, a declarat o sursă apropiată.

Pentru botezul fiului său din căsătoria cu Yasmine Ody, Pepe a ales alți nași, iar Andra și Cătălin Măruță au fost invitați doar ca oaspeți.

Pepe a fost rezervat în comentarii referitoare la schimbările din relația cu fostii nași, menționând: „Nu consider că trebuie să mă justific pentru această situație”.

Deși după divorț, Pepe și Raluca au menținut o relație civilizată în interesul fetelor lor, Pepe a fost mai rar prezent în emisiunea lui Cătălin Măruță, spre deosebire de trecut. Cele două vedete lucrează acum pentru trusturi diferite, Pro TV și Antena 1, ceea ce a contribuit și la distanțarea dintre ei.