Din ce face bani iubita lui David PopoviciTaisia Nițuleasa, apariție neașteptată pe rețelele sociale

**David Popovici și Susținerea Iubitei Sale: Taisia Nițuleasa Împărtășește Emoțiile de la Paris**

David Popovici a devenit vedeta momentului în România după ce a câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Paris. La vârsta de 19 ani, sportivul a adus prima medalie de aur pentru România în competiția din 2024. În tribune, iubita sa, Taisia Nițuleasa, l-a susținut cu pasiune și nu și-a putut ascunde emoția în momentul în care David a câștigat proba de 200 de metri liber, izbucnind în lacrimi de bucurie.

**Despre Taisia Nițuleasa**

Taisia Nițuleasa, iubita lui David Popovici, a fost un susținător deosebit al sportivului. În timpul finalei de la Paris, Taisia a împărtășit cu urmăritorii săi de pe rețelele sociale un clip emoționant din tribună, în care se vedea cum își stăpânește cu greu lacrimile de bucurie. În mediul online, Taisia este cunoscută și pentru alte pasiuni, inclusiv dansul și make-up-ul, pasiunile ei fiind evidentiate în postările sale (vezi GALERIA FOTO).

David Popovici și Taisia Nițuleasa au devenit cunoscuți publicului și cu ocazia victoriei sportivului la Campionatul Mondial de Natație. Cei doi formează un cuplu discret, dar susținător și dedicat unul altuia. Într-un interviu, David a vorbit despre sprijinul constant al Taisiei în fața programului său intens de antrenamente. De asemenea, el a menționat recent că Taisia a intrat într-o trupă de dans și că acum își dedică timpul și mai mult acestei pasiuni.

**Pasiunile și Viața Profesională a Taisiei Nițuleasa**

Pe lângă susținerea în cariera lui David, Taisia Nițuleasa este și make-up artistă, având o carieră promițătoare în acest domeniu. În paralel, este studentă la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, echilibrând cu succes viața profesională și studiile. Recent, ea a reînnoit interesul pentru dansul de performanță și a început un nou capitol în această direcție, ceea ce reflectă angajamentul său față de pasiunile sale.

David Popovici a apreciat eforturile și sprijinul Taisiei, menționând într-un interviu că își dorește să o implice mai mult în stilul său de viață sportiv și să continue să se sprijine reciproc în drumul lor profesional și personal.