Laurențiu Reghecampf, declarații incredibile despre Corina Caciuc .Antrenorul a vorbit despre momentul în care și-a cunoscut actuala parteneră

În urmă cu aproximativ doi ani, Laurențiu Reghecampf a pus punct relației cu Anamaria Prodan și a anunțat public că noua sa parteneră, Corina Caciuc, era însărcinată.

Înfuriată de despărțirea lor, Anamaria Prodan a lansat atacuri virulente la adresa fostului ei soț, iar conflictul lor continuă și în prezent.

Între timp, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au devenit părinți a doi copii, iar recent antrenorul a fost invitat în podcastul lui Bursucu’, unde a povestit despre momentul în care a întâlnit-o pe actuala sa parteneră.

Reghecampf a împărtășit și o amintire despre prima lor ieșire la restaurant, unde recunoaște că nu s-a comportat ca un gentleman.

„Eu sunt romantic, dar… Am dus-o la restaurant și i-am comandat niște creveți mari din Dubai. I-am spus: «Uite, am ales ceva delicios de mâncare pentru noi, acești creveți sunt cei mai buni». Erau prostii spuse de mine. Și ea îmi răspunde: «Erau patru, tu ai mâncat trei, eu doar unul, eram foarte flămândă. Îmi era o foame de nu mai vedeam. Și tu ai zis: M-am săturat, nu mai mâncăm nimic». Am mâncat eu trei creveți. «M-am săturat, nu mai mănânc nimic. Tu mai vrei ceva?». Și, desigur, ce putea să spună? «Nu»! De fiecare dată când mâncăm creveți, îmi spune mereu: «Patru? Tu mănânci trei, te saturi și apoi nu mai mâncăm nimic».

Avem prieteni comuni, ne-am întâlnit, ne-am scris, am vorbit, a fost și ziua ei. S-au legat lucrurile. A fost să fie. Întotdeauna când se întâmplă astfel de lucruri, trebuie să existe un motiv. Trebuie să se întâmple ceva.

În primul rând, era libertatea pe care o aveam eu. Faptul că eram singur, Anamaria nu locuia cu mine, din motivele ei, pe care nu le voi discuta. În fine, nu mă interesează. Faptul că toate aceste lucruri s-au leagat astfel… există un motiv. Întotdeauna cred că aceste lucruri vin de undeva. Pentru a avea o relație puternică și pentru ca lucrurile să meargă în direcția potrivită… trebuie să fie… a fost să fie”, a spus Laurențiu Reghecampf în podcast.

@anamariaprodan17 A lansat critici dure la adresa fostului soț, afirmând: „Evident, nu am uitat de #eusuntanamariaprodan #mylife #mystory #life”.