A divorțat după 20 de ani de căsnicie și a vrut să țină pentru ea adevăratele motive care au dus la divorț

**Gabriela Badea, cunoscută și sub numele de „Regina Întunericului”, își împărtășește povestea de divorț într-un interviu emoționant**

Gabriela Badea, cunoscută sub numele de „Regina Întunericului”, a vorbit deschis despre motivele care au condus la divorțul său de Romeo Constantin Lucuțar, după o căsnicie de două decenii. Într-un interviu recent, aceasta a explicat că partenerul ei devenise din ce în ce mai gelos și agresiv, ceea ce a determinat-o să pună capăt relației.

În ultimele luni, Gabriela Badea a anunțat separarea de soțul său și a solicitat custodia completă a celor trei copii ai lor. După ani în care a fost în atenția publicului datorită aparițiilor sale TV, a decis să încheie căsnicia și să revină la numele său de dinainte de căsătorie.

Fosta concurentă de la „Imperiul leilor” a dezvăluit în detaliu problemele din căsnicia sa, acuzându-l pe fostul soț de violență verbală și fizică. Ea a relatat că a trăit în frică pentru siguranța ei și a copiilor, și că a fost nevoită să solicite un ordin de protecție din cauza comportamentului tot mai agresiv și posesiv al partenerului.

Gabriela Badea și-a exprimat regretul că a rămas într-o relație problematică timp de 20 de ani, dar a subliniat că nu își regretă decizia de a avea trei copii. Aceasta a afirmat că fostul soț nu a fost implicat activ în viața de familie și că a trebuit să își asume majoritatea responsabilităților.

În ciuda dificultăților întâmpinate, Gabriela Badea se concentrează acum pe creșterea copiilor săi și pe construirea unei vieți noi. Fostul soț nu a făcut declarații publice cu privire la acuzațiile aduse și la separarea lor.