Ce relație a fost, de fapt, între frumoasa româncă Ramona Bădescu și regretatul actor Alain Delon

### Ramona Bădescu și Întâlnirea cu Alain Delon: O Poveste de Admirare și Realitate

Ramona Bădescu, actrița de origine română, a avut ocazia să se întâlnească cu legendarul actor Alain Delon, o experiență pe care a așteptat-o cu nerăbdare încă din copilărie. Deși acest moment a fost plin de emoție și admirație, povestea dintre ei nu s-a dezvoltat așa cum și-ar fi dorit actrița.

### Întâlnirea de Vis

Pentru Ramona Bădescu, întâlnirea cu Alain Delon a fost o experiență memorabilă. Încă din copilărie, actrița a nutrit o admiratie profundă pentru celebrul actor francez, păstrându-i imaginea într-un loc special în inima sa. Într-un interviu acordat emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Ramona a povestit cum, în tinerețe, obișnuia să doarmă cu fotografiile lui Delon sub pernă, visând la ziua în care îl va cunoaște.

Acea zi a sosit când cei doi s-au întâlnit la Veneția în cadrul unui proiect profesional. Ramona își amintește cu emoție momentul în care Alain Delon a intrat în camera de machiaj și i-a spus simplu: „Bonjour, Ramona!”. A fost copleșită de surpriza că marele actor îi știa numele. Deși se aflau într-un mediu profesional, Delon a ales să rămână alături de echipă și să nu meargă la restaurant, ceea ce l-a făcut să pară și mai prietenos și modest în ochii Ramonei.

### O Poveste de Dragoste Nerealizată

Deși Ramona Bădescu și-ar fi dorit ca întâlnirea să evolueze într-o poveste de dragoste, lucrurile nu au mers în această direcție. Actrița a mărturisit că a fost extrem de emoționată când l-a văzut pe Delon și că și-ar fi dorit o poveste romantică cu el. „Am fost extrem de impresionată. Dimineața, când eram la machiaj, a intrat și a spus: «Bonjour, Ramona!» M-am uitat în jur, eram Ramona! Era atât de surprinzător că știa cine sunt. Nu a vrut să meargă să mănânce la restaurant, a rămas cu echipa. A fost foarte prietenos și modest. Din păcate, nu a fost nicio poveste de iubire între noi. Mi-ar fi plăcut, dar, în realitate, nu s-a întâmplat,” a declarat Ramona.

Actrița a adăugat că nu toți bărbații care i-au plăcut au devenit iubiți și că nu de toți cei pe care i-a cunoscut s-a îndrăgostit. Ramona preferă bărbații care nu își oferă imediat atenția, considerându-i mai interesanți și provocatori. „Îmi plac provocările, nu suport bărbații care își declară imediat iubirea. Mi-a plăcut foarte mult de Jack Nicholson – privirea lui m-a fascinat,” a spus ea în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Astfel, deși întâlnirea cu Alain Delon a fost un vis devenit realitate pentru Ramona Bădescu, povestea nu a evoluat conform așteptărilor sale. Actrița continuă să fie fascinată de bărbații care îi provoacă interesul și îi apreciază misterul și complexitatea.