Tu îți dai seama cine este fetița în costum popular din imagine Indiciu: Este mama a doi copii minunați, iar pasiunea pentru muzică și-a dezvoltat-o încă din copilărie

Într-o recentă postare, Vlăduța Lupău a împărtășit cu fanii o fotografie emoționantă din copilăria sa. Imaginea, care o surprinde pe artista de muzică populară purtând un costum tradițional, a impresionat profund urmăritorii săi.

Deși astăzi este cunoscută pentru cariera sa strălucitoare în muzica populară, unde a câștigat recunoaștere și admiratie datorită vocii sale unice, puțini știu că pasiunea pentru folclorul românesc a început încă din copilărie. La vârsta de 33 de ani, Vlăduța Lupău se bucură de succes profesional și de o familie fericită.

Înainte de a-l întâlni pe Adi Rus, care i-a schimbat viața personală și profesională, Vlăduța a fost dedicată total scenei. Acum, chiar dacă se concentrează pe viitorul alături de soțul ei și de cei doi copii, artista nu a renunțat la dragostea sa pentru muzică și continuă să fie apreciată pentru talentul său.

Într-o recentă postare pe Instagram, Vlăduța Lupău a arătat cât de adorabilă era în copilărie, postând o fotografie cu ea în costum popular. “Când eram mică… Aici îmi zicea mama „Măriuță”,” a scris artista alături de imaginea din trecut.

Această imagine a fost primită cu entuziasm de fani, care au fost încântați să vadă cum Vlăduța Lupău a evoluat de la o fetiță zâmbitoare într-o artistă de succes. Amintirile din copilărie ale artistei sunt pline de căldură, deși părinții ei nu au fost întotdeauna susținători ai pasiunii sale pentru muzică.

„Părinții mei nu erau întotdeauna de acord cu muzica. Uneori, îmi luau cheia de la mașină ca să nu plec la spectacole. Mama îmi spunea că dacă nu mă ajuta, nu ajungeam aici. Nu am avut prea mult sprijin în familie,” a mărturisit Vlăduța Lupău în cadrul unui podcast, reflectând asupra parcursului său artistic.