Alain Delon când va fi venit vremea, isi doreste sa fie inmormantat pe domeniul lui, alaturi de caini si pisici

### Știați că…

Alain Delon a dezvăluit că, atunci când va veni vremea, își dorește să fie înmormântat pe domeniul său, alături de câinii și pisicile sale?

Actrițul celebru a spus: „Credeți că familia mea canină știe cine sunt eu, Alain Delon? Lor nu le pasă deloc; câinii mei mă iubesc fără a ști cine sunt și ce fac. Este o dragoste pură, totală, fără rațiune, o iubire autentică.”

El consideră că „cine cauzează suferință animalelor este mai rău decât o bestie; este el însuși animal.” În plus, Delon a afirmat că „animalele au toate calitățile oamenilor, dar nu și defectele lor.”

Alain Delon a avut mare grijă de câinii săi și a creat un cimitir dedicat acestora pe proprietatea sa din Douchy, Loiret, Franța. Aici sunt îngropați 35 de câini, iar pietrele funerare poartă numele celor care sunt încă în viață. După cum explică Delon: „Cel mai important este că în centrul acestui cimitir am construit o capelă în care voi fi înmormântat. Astfel, voi fi alături de prietenii mei necuvântători. (…) Acesta este luxul suprem!”

— sursa, Beatrice Pichiu