Ipostaza emoționantă în care a fost surprinsă fiica Elenei Udrea .Micuței îi este dor de mama ei.

### Eva Maria, Fiica Elenei Udrea, Se Bucură de Vacanță alături de Tatăl Ei

Eva Maria, fiica fostului ministru Elena Udrea și a lui Adrian Alexandrov, se relaxează în această vară alături de tatăl ei. Întrucât fetița a terminat grădinița și se pregătește să înceapă școala în toamnă, Adrian Alexandrov a dorit să-i ofere o vacanță memorabilă. În această perioadă, tatăl său se ocupă de ea cu dedicare, în absența mamei sale.

**Vacanță în Delta Dunării**

Recent, Adrian Alexandrov a împărtășit câteva momente din vacanța petrecută în Delta Dunării cu fiica sa, prin intermediul rețelelor de socializare. Imaginile surprind bucuria și distracția micuței Eva Maria în această destinație pitorească, în timp ce mama sa nu este prezentă pentru a participa la aceste momente importante din viața ei.

**Absența Mamei și Criticile la Adresa Sistemului Penitenciar**

Eva Maria a rămas în grija tatălui său începând din 2022, când Elena Udrea a fost încarcerată. Fosta politiciană a fost condamnată la șase ani și jumătate de închisoare în 2022 și a ispășit deja doi ani din pedeapsă, fiind deținută la Penitenciarul de Femei de la Târgșor. În prezent, Elena Udrea mai are încă aproximativ patru ani de stat după gratii.

De-a lungul timpului, Elena Udrea a criticat sistemul penitenciar pentru restricțiile privind vizitele cu fiica sa. Fosta ministru a exprimat public nemulțumirea legată de imposibilitatea de a fi alături de Eva Maria în momentele importante din viața ei.

**Mesajul Emoționant al Elenei Udrea**

În luna precedentă, Elena Udrea a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, subliniind că a fost absentă de la absolvirea grădiniței a fiicei sale. Fosta politiciană a declarat că Eva Maria a fost singura care nu a avut-o alături pe mama sa în acest moment crucial:

„Eva a marcat terminarea grădiniței, o etapă esențială în dezvoltarea ei, dar a fost singura copilă a cărei mamă nu a fost prezentă. Nu am putut să îi fiu alături, așa cum nu i-am fost nici în ultimii doi ani și jumătate. În mod incredibil, nu doar că sunt încă privată de libertate, dar mi se refuză și permisiunea de a fi alături de fiica mea în aceste momente importante,” a scris Elena Udrea.

**Așteptând Întoarcerea Acasă**

În timp ce Eva Maria se bucură de vacanță cu tatăl său, Elena Udrea își exprimă dorința de a fi din nou alături de fiica sa cât mai curând posibil.