Catinca Roman publică o imagine inedită cu tatăl Calinei: Cum arată acum bărbatul care I-a cucerit Inima

Catinca Roman a publicat o fotografie rară cu fiica sa, Calina, și fostul său partener, Petre Dumitrescu.

Cei doi au încheiat relația de peste 20 de ani și nu au ocazia să se vadă prea des. Acum, însă, iată cum arată bărbatul pe care Catinca l-a iubit mult!

Fiica cea mare a Mioarei Roman a împărtășit imaginea cu Calina și Petre Dumitrescu, în care cei doi sunt surprinși stând aproape unul de celălalt la o masă.

Catinca Roman a descris fotografia postată pe Instagram cu un singur cuvânt: „Reuniune”.

Chiar dacă întâlnirile lor sunt rare și preferă să-și păstreze viața privată departe de ochii publicului, această imagine evidențiază relația specială dintre tată și fiică.

După despărțirea dintre Catinca Roman și Petre Dumitrescu, legătura lor s-a slăbit considerabil, neexistând o conexiune suficient de puternică pentru a menține o relație strânsă.

“Din păcate, n-a prea existat. Nu pot să spun că suntem certați sau ceva de genul, dar, pur și simplu, nu s-a legat niciun fel de prietenie, niciun fel de conexiune”, a explicat Catinca Roman,

Calina mândria Catincăi Roman

Catinca Roman a vorbit cu mândrie despre fiica sa, Calina, menționând că învață mereu lucruri prețioase de la ea, subliniind inteligența și legătura lor profundă.

“Mă învață în fiecare zi lucruri noi. De toate. De la modă și muzică, la o nouă perspectivă asupra vieții, o grămadă de lucruri.

Cred că cea mai mare provocare este să păstrezi conexiunea care există, dar, în același timp, să poți să-i dai libertatea de a-și trăi propria viață. Cred că asta mi se pare cel mai greu”, a dezvăluit sora Oanei Roman