Cât plătește Tudor Chirilă pentru educația copiilor săi .Suma este una uriașă: “Este o organizare puțin mai bună”

Tudor Chirilă este un nume bine cunoscut în România, fiind apreciat atât pentru cariera sa artistică, cât și pentru dedicarea față de familie. Artistul este tatăl a doi băieți și investește semnificativ în educația lor. Recent, el a oferit detalii despre cheltuielile legate de educația copiilor săi și despre experiențele lor școlare.

**Cheltuieli pentru educația copiilor**

Cei doi băieți ai lui Tudor Chirilă, în vârstă de 7 și 9 ani, sunt înscriși la o școală privată situată în nordul Bucureștiului. Într-un podcast recent, artistul a dezvăluit că suma anuală investită în educația lor este de aproximativ 11.000 de euro. Deși școala este privată, Chirilă consideră că diferențele față de sistemul public nu sunt semnificative.

”Copiii frecventează o școală britanică. Nu cred că există o diferență majoră între școlile publice și cele private, în afară de faptul că programul este mai lung și include un afterschool organizat de profesori, dar contra cost,” a spus Tudor Chirilă.

Artistul subliniază că, în ciuda costurilor mai mari, problemele întâmpinate în școlile private sunt similare cu cele din școlile publice.

**Restricții legate de telefoane și social media**

În același podcast, Tudor Chirilă a menționat că băieții săi nu au acces la telefoane mobile sau la rețelele sociale.

”Deși copiii din general au telefoane și ceasuri, ai mei le lasă la intrare când ajung la școală. Nu au telefoane și nici nu vor avea acces la social media,” a explicat artistul.

**Provocări comune în educație**

Tudor Chirilă a punctat că problemele cu care se confruntă sistemul educațional nu sunt limitate la un tip de școală sau altul.

”Chiar dacă școlile private oferă o organizare mai bună și resurse suplimentare, problemele sunt aceleași ca în școlile publice. Calitatea învățământului depinde în mare măsură de profesori și de sistemul educațional în general. Chiar și cu o organizare mai bună și un prânz oferit, problemele de bază, precum pregătirea profesorilor și modul de predare, rămân aceleași,” a adăugat Chirilă.