Petre Roman a divulgat abia acum motivul divorțului de Mioara Roman

Petre Roman, la momentul adevărului! Silvia Chifiriuc, motivul divorțului dintre Mioara Roman și actualul său soț? Fostul premier a recunoscut! Ce a dus, de fapt, la despărțirea de mama Oanei Roman?

Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Mioara și Petre Roman și-au spus adio după o căsnicie de mai bine de 30 de ani.

Vestea despărțirii celor doi a venit ca un adevărat șoc în lumea mondenă, mai ales că nimeni nu se aștepta ca fostul premier al României și mama fiicelor sale să o ia pe drumuri separate.

 

Silvia Chifiriuc, motivul divorțului dintre Mioara Roman și actualul său soț? Fostul premier a recunoscut! Ce a dus, de fapt, la despărțirea de mama Oanei Roman?

Invitat în cadrul unei emisiuni TV, Petre Roman și-a deschis sufletul și a vorbit mai sincer ca niciodată despre fosta sa soție, dar mai ales, despre motivul pentru care au decis să se despartă.

Petre Roman a declarat că a fost alături de Mioara și la bine și la rău, însă, dintr-o dată, lucrurile nu au mai mers, motiv pentru care au decis că este mai bine să pună punct.

 

De asemenea, tatăl Oanei și a Catincăi Roman a ținut să aducă numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale soții

”Am fost împreună și la bine și la rău. De la un moment în colo nu a mai fost așa, pur și simplu. Ea e o mare vorbitoare de limba arabă, o ziaristă excepțională. De la mine să auziți vreodată ceva nepotrivit sau negativ la adresa ei… exclus”, a spus Petre Roman despre Mioara Roman, în cadrul unei emisiuni TV.

Petre Roman: ”M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia”

 

Iar asta nu este tot! Petre Roman a demontat zvonurile conform cărora actuala sa soție, Silvia Chifiriuc, ar fi fost femeia pentru care acesta i-ar fi spus adio Mioarei Roman.

Fostul premier al României a declarat că bruneta i-a luat mințile, dar mai ales, că a fost dragoste la prima vedere și că s-a îndrăgistit iremediabil de ea.

Nu, nu a fost atras doar de aspectul fizic, dacă la asta vă gândeați, ci la calitățile pe care frumoasa artistă le are. Ba chiar consideră că Silvia este sufletul său pereche și se arată foarte mândru atunci când vorbește despre ea.

 

“Asta nu este adevărat. Însă, ceea ce pot spune că este adevărat este că într-un fel, cum e viața, mi-am pierdut mințile. M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine.

Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele”, a mai declarat fostul premier al României.