Lidia Buble se confruntă cu probleme de sănătate! Artista a cerut ajutorul medicilor: ”Am stări de leșin”

Lidia Buble trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere al sănătății. După ce a experimentat o serie de simptome care i-au creat disconfort, artista a decis să consulte medicii pentru a se asigura că totul este în regulă. În ultimele zile, Lidia a mărturisit că a avut stări de slăbiciune și greață, ceea ce i-a afectat starea de bine.

Artista a povestit că nu a mai trecut printr-o situație similară de mulți ani și că, deși a început să se simtă puțin mai bine, starea ei de sănătate rămâne sub supraveghere medicală. Deși aceste simptome nu sunt complet noi pentru ea, Lidia a explicat că ultima dată când a avut o astfel de stare a fost cu aproximativ opt ani în urmă.

Lidia a luat câteva măsuri pentru a se simți mai bine și a început să urmeze un tratament recomandat de specialiști. Ea a menționat că, deși a luat deja niște fiole, va începe un tratament intravenos în curând pentru a-și recăpăta energia.

În plus, Lidia Buble a povestit și despre o experiență stranie pe care a trăit-o recent într-un hotel. Artista a relatat cum, în timp ce era cazată, a auzit zgomote ciudate provenind de pe balcon, zgomote pe care nu le-a putut explica. Aceasta experiență i-a lăsat o impresie puternică, pe care a împărtășit-o cu urmăritorii săi online.