Oana Lis, sătulă să tot fie criticată și jignită. Ce i se reproșează cu privire la soțul ei

Oana Lis a ajuns la capătul răbdării după ce a fost constant criticată și atacată pe internet, în special în legătură cu soțul său. Viorel Lis, cunoscut pentru problemele sale de sănătate, are nevoie de îngrijire constantă, iar acest lucru a pus o presiune financiară considerabilă pe Oana. Ea a fost nevoită să vândă diferite obiecte din casă pentru a acoperi costurile necesare.

În fața dificultăților financiare, Oana Lis a decis să-și exprime deschis frustrarea și să ceară ajutor de la comunitatea online. Recent, ea a dezvăluit pe Facebook că aparatul de aer condiționat din locuința lor s-a stricat, ceea ce reprezintă o problemă gravă având în vedere starea de sănătate a soțului său.

Această situație a generat reacții mixte din partea celor care o urmăresc online. În timp ce unii i-au oferit sprijin, alții au fost critici. Cu toate acestea, Oana Lis continuă să facă eforturi pentru a-i asigura soțului ei condiții de trai decente, demonstrând că este dispusă să facă sacrificii pentru binele lui.

Ea a scris pe Facebook: „Aerul condiționat s-a stricat exact când era cea mai mare nevoie de el. Acum trebuie să mai vând câteva lucruri pentru a putea rezolva situația, pentru că Vio stă doar acasă și are nevoie de răcoare. Vă rog, dacă aveți idei despre ce aș putea vinde, spuneți-mi!”.

Oana a menționat și că, deși a fost acuzată în trecut că îl va abandona pe Viorel în momentele dificile, ea a rămas alături de el, vânzând chiar din lucrurile personale pentru a-i putea asigura ceea ce are nevoie. Recent, a pus la vânzare câteva bunuri, inclusiv o pereche de cercei, un ceas și o carte de bucate semnată de Gordon Ramsay.