Ilie Năstase a făcut mega-scandal cu soția Ioana în fața blocului ”Ăla-i amantul tău?”

Ilie Năstase și soția sa, Ioana, au oferit un adevărat spectacol controversat la început de weekend, pe litoralul de la Mamaia. Cei doi dețin apartamente situate unul lângă celălalt, la parterul unui bloc, iar în acel loc aparent liniștit, tensiunile au atins cote alarmante. Scandalul dintre ei a izbucnit chiar în fața imobilelor, iar scena a fost martoră la un schimb de replici tăioase și acuzații grave.

Totul a început printre tufișurile de gard viu ce despart cele două apartamente. Ioana, vorbind aprins la telefon, a stârnit suspiciunile soțului său, care, cu privirea încruntată, o urmărea din colțul său. Fostul mare tenismen, cunoscut pentru temperamentul său vulcanic, nu a rezistat prea mult și a izbucnit într-un acces de gelozie. Sprijinit de o mașină, Ilie i-a reproșat soției sale ceea ce credea el că este o infidelitate. Ioana nu a rămas pasivă. A abandonat telefonul și a început să îi răspundă pe măsură, gesticulând cu nervozitate. Cei doi au părăsit zona apartamentelor pentru a se îndrepta către un magazin din apropiere, însă tensiunea dintre ei era departe de a se disipa.

Ilie Năstase a fost primul care și-a continuat drumul, achiziționând o sticlă de vin și una de apă, înainte de a se întoarce precipitat acasă. Ioana, mai rezervată, a optat doar pentru apă, dar calmul părea de scurtă durată. După o scurtă pauză, conflictul a reizbucnit. Alimentat de câteva înghițituri din vinul cumpărat, Năstase a reluat atacul. Ioana își continuase conversația telefonică, iar acest lucru l-a înfuriat și mai mult pe Ilie, care a acuzat-o din nou de infidelitate: “Cine-i ăla? Ăla-i amantul tău! Te-am văzut, am auzit tot!”. Răspunsul Ioanei nu a întârziat să apară: “Ești drogat! Du-te la tine în apartament, că ești bătrân!”. Dar Ilie nu s-a retras, ba din contră, s-a apropiat de ea, intensificând reproșurile.

Aceasta nu este, însă, prima dată când tensiunile dintre Ilie și Ioana devin publice. Certurile și amenințările cu divorț au devenit o constantă în relația lor. Recent, un alt episod tensionat a avut loc când gelozia lui Năstase l-a determinat să își urmărească soția, care plecase singură la Istanbul. De asemenea, în Cehia, unde fostul tenismen se afla pentru lansarea unei cărți, a fost văzut deprimat de apropiați, motivul fiind, se pare, tot Ioana, care în acel moment se afla în Italia. Această relație tumultuoasă pare să fie marcată de certuri continue și acuzații, fără semne de reconciliere durabilă.