Simona Halep, în culmea fericirii. Sportiva nu mai poate de bucurie.

Simona Halep, în ciuda absenței sale de pe terenul de tenis din cauza problemelor la genunchi, găsește bucurie în momentele petrecute alături de familie. Recent, nepoții ei, Tania și Stere, au avut parte de o experiență memorabilă când au întâlnit-o pe legendara personalitate a fotbalului românesc, Gică Hagi.

Pe 15 august, cei doi copii, în vârstă de 8 și respectiv 4 ani, au vizitat baza de antrenament a echipei Farul Constanța, unde au fost întâmpinați cu căldură de marele fotbalist. Simona Halep a împărtășit acest moment emoționant cu fanii ei pe Instagram, postând patru fotografii care surprind bucuria și entuziasmul copiilor săi.

În mesajul însoțitor, Halep a exprimat mulțumirea sa față de Gică Hagi, descriindu-l ca „o sursă de inspirație pentru toate generațiile”. Ea a subliniat cât de fericiți au fost copiii ei să alerge pe terenul de fotbal și să primească autografe de la idolul lor.

Reacțiile admiratorilor au fost pline de apreciere, lăudând impactul pozitiv pe care Hagi l-a avut asupra celor mici și subliniind cât de norocoși sunt aceștia să aibă parte de asemenea momente speciale.