Tatăl lui Cătălin Măruță a făcut mulți ani de școală ca să ajungă atât de sus în Târgu Jiu. Toată lumea știe ce conduce!

**Mihai Alexandru își îndeplinește visul la 62 de ani: Diplomă de licență în Drept**

Mihai Alexandru, tatăl cunoscutei cântărețe Andra și fostul ei manager, a reușit să își îndeplinească un vis de lungă durată: a obținut diploma de licență în Drept la vârsta de 62 de ani.

**O nouă direcție în viață**

După ce și-a dedicat ani de zile carierei fiicei sale și a contribuit la succesul ei, Mihai Alexandru a decis să își urmeze propria pasiune și a început studiile la Facultatea de Drept a Universității Spiru Haret. Deși a fost un student mai vârstnic în comparație cu colegii săi, a reușit să finalizeze studiile într-un interval de cinci ani, la frecvență redusă.

**Schimbarea de carieră și noua etapă**

Înainte de a se dedica complet carierei muzicale a Andrei, Mihai Alexandru a fost profesor în Câmpia Turzii. După ce copiii săi au devenit independenți și au reușit în domeniile lor, a ales să se mute la București pentru a susține și a se angaja într-un nou parcurs profesional.

**Influența din familie și succesul profesional**

Interesant este că Mihai Alexandru nu este singurul membru al familiei care a ales o carieră în Drept. Tatăl cunoscutului prezentator TV Cătălin Măruță, Constantin Măruță, a fost avocat și a condus un cabinet de avocatură. Deși Cătălin Măruță a urmat o carieră în televiziune, el a absolvit și el Facultatea de Drept, având o influență considerabilă din partea tatălui său.

**Un exemplu de perseverență**

Prin efortul său de a obține diploma de Drept la o vârstă mai înaintată, Mihai Alexandru demonstrează că niciodată nu este prea târziu pentru a urma visurile personale. Povestea sa este o sursă de inspirație pentru toți cei care își doresc să își realizeze obiectivele, indiferent de etapele vieții în care se află.

**Despre familia Măruță**

Într-un interviu, Cătălin Măruță a dezvăluit detalii despre părinții săi: mama sa a fost statisticiană la Spitalul Județean din Târgu Jiu, iar tatăl său, judecător pe cazuri penale, a avut un impact semnificativ asupra alegerii sale de a urma Dreptul. Amândoi părinții săi sunt acum pensionari.