Denisa Coțolan a făcut anunțul, înainte de nunta cu Iancu Sterp. Toți au felicitat-o pentru curaj: „Totul va fi bine…

Pe 15 august, Denisa Coțolan a celebrat ziua sa de naștere și a profitat de ocazie pentru a adresa o declarație emoționantă viitorului său soț, Iancu Sterp. Deși Denisa este cunoscută pentru discreția ei în privința vieții personale, cuplul se pregătește pentru căsătorie în luna octombrie.

Într-un mesaj public, Denisa și-a exprimat profundă recunoștință pentru Iancu Sterp, subliniind impactul pozitiv pe care acesta l-a avut asupra vieții ei.

„Îți mulțumesc, dragul meu, pentru tot ce ai făcut pentru mine. Faptul că te-am întâlnit este o binecuvântare, ai fost alături de mine în momentele dificile și mi-ai adus fericire în fiecare zi. Îți sunt recunoscătoare pentru susținerea ta constantă și pentru zâmbetele pe care mi le-ai adus. Nici măcar un simplu mulțumesc nu este suficient pentru a exprima cât de mult înseamnă tot ce ai făcut pentru mine. Mulțumesc tuturor pentru urări și gândurile bune! Vă doresc multă sănătate și fericire!” a scris Denisa.

Iancu și Denisa își continuă povestea de dragoste cu planuri de căsătorie în viitorul apropiat, Denisa urmând să devină oficial doamna Sterp în două luni.