Ce a spus Anghel Damian când a văzut-o prima dată pe Theo Rose. Abia acum a dezvăluit: „Îmi era teamă că…”

Anghel Damian și Theo Rose sunt cunoscuți pentru discreția cu care își gestionează viața personală. Recent, regizorul a oferit detalii despre începuturile relației sale cu celebra cântăreață.

**Despre începuturile relației dintre Anghel Damian și Theo Rose**

De aproximativ doi ani, Anghel Damian și Theo Rose formează un cuplu solid, iar relația lor a evoluat rapid, ajungând să fie completată de nașterea fiului lor, Sasha. Cuplul preferă să păstreze detalii intime departe de ochii publicului, însă Anghel a ales să împărtășească câteva aspecte din începuturile relației lor într-un interviu recent.

„Am văzut-o pe Theo în diverse contexte profesionale și am observat cât de versatilă și talentată este. Din prima noastră întâlnire, am realizat că are un potențial semnificativ în actorie. Eram îngrijorat că perioada scurtă pentru pregătire ar putea fi o provocare, dar am fost plăcut surprins de profesionalismul și dedicarea ei. Are o viziune clară și pune accent pe muncă mai mult decât pe talentul său natural. Evoluția ei a fost remarcabilă și sper că va continua pe acest drum. Voi fi mereu alături de ea”, a declarat Anghel Damian pentru VIVA.

**Reacția lui Anghel Damian la mediatizarea vieții sale private**

Anghel Damian a recunoscut că nu se aștepta ca viața sa personală să atragă atât de multă atenție. „Am fost surprinși de nivelul de mediatizare și de falsitățile care au circulat despre noi. Deși am încercat să clarificăm situația, este dificil să faci diferența între adevăr și zvonuri în mijlocul atâtor speculații. Am fost inițial deranjat, dar m-am concentrat pe trăirea vieții mele în conformitate cu adevărul nostru”, a spus el.

„Mă deranjează când oamenii sunt reduși la subiecte superficiale și când se încurajează jignirile și bullying-ul în spațiul public. Am învățat să ignorăm tot ce nu reflectă realitatea vieții noastre și a familiei noastre”, a adăugat Anghel Damian.