Jean Paler a șters pe jos cu Mihai Bobonete și cu show-urile pe care le prezintă comediantul

Jean Paler își exprimă dezaprobarea față de stilul de umor promovat de Mihai Bobonete, considerând că glumele sale sunt de prost gust și lipsite de rafinament. Paler subliniază că nu este pentru prima dată când își manifestă nemulțumirea față de spectacolele de comedie ale lui Bobonete, pe care le consideră vulgare și dezgustătoare. În opinia sa, aceste show-uri nu oferă niciun fel de valoare culturală și sunt apreciate doar de un segment restrâns de public.

Paler, care se bucură de succes și popularitate pe litoral, spune că, spre deosebire de Bobonete, el oferă un tip de entertainment de calitate. El afirmă că Bobonete și alții asemenea lui contribuie la subcultură, iar comediile lor se adresează doar unui public care găsește umorul vulgar atractiv.

În trecut, Paler a asistat la un spectacol al lui Bobonete din curiozitate, dar a declarat că experiența a fost dezamăgitoare. A fost surprins să observe că multe persoane au părăsit sala din cauza conținutului neplăcut, iar sala era plină de tineri care nu ar fi trebuit să asiste la acel tip de umor.

Paler a subliniat că preferă să evite spectacolele lui Mihai Bobonete în viitor și că ar prefera chiar să-și încheie călătoria în loc să mai participe la astfel de evenimente.