Teatrul i-a fost “frate” o viață de om, adică mai bine de 7 decenii .Anunț trist despre marele nostru actor: “Decât să trăieşti în dureri şi în chinuri…”

Victor Rebengiuc a participat la două reprezentații consecutive ale piesei „Tatăl”, scrisă de Florian Zeller și regizată de Cristi Juncu, pe 31 iulie și 1 august. Evenimentele au avut loc la Teatrul Național Vasile Alecsandri, alături de actori de marcă precum Ana Ioana Macaria, Cătălin Babliuc, Oana Tudor, Maria Veronica Vârlan și Constantin Dogioiu.

Rebengiuc a subliniat că nu intenționează să se retragă de pe scenă, considerând că teatrul este parte integrantă din viața sa de mai bine de șapte decenii. Actorul a declarat că, în ciuda provocărilor și oboselii, nu-și imaginează să renunțe vreodată la meseria sa și își dorește doar sănătate pentru a putea continua să joace.

„Nu mă plâng de oboseală. Singurul lucru pe care mi-l doresc este să fiu sănătos. Atâta timp cât am sănătate, totul merge bine. Eu nu renunț la scenă. Cel mai bine mă simt atunci când sunt pe scenă. Cât voi trăi, voi continua să joc,” a spus Victor Rebengiuc.

Actorul a menționat că are multe proiecte în plan, dar încă nu sunt vizibile la orizont. Cea mai mare dorință a sa este să rămână sănătos pentru a-și continua activitatea teatrală.

„Este o mare provocare, dar mă străduiesc să fac față. Singura mea dorință este să fiu sănătos. Nu vreau să trăiesc în dureri și chinuri. Sănătatea este tot ce îmi doresc,” a adăugat actorul.