Acuzații grave la adresa lui Salman Khan! O artistă celebră a spus public ce s-a întâmplat între ea și partenerul Iuliei Vântur

Au ieșit la iveală informații mai puțin cunoscute și surprinzătoare despre Salman Khan, partenerul de viață al Iuliei Vântur. Deși cei doi și-au păstrat relația discretă de-a lungul timpului, cu apariții rare în public, speculațiile legate de legătura lor au fost frecvente. Fanii Iuliei Vântur s-au întrebat adesea despre natura relației lor, în ciuda declarațiilor repetate ale artistei care au infirmat zvonurile.

Recent, au apărut detalii despre trecutul lui Salman Khan înainte de relația sa actuală. Într-un articol publicat pe 12 august 2024 în presa indiană, au fost prezentate aspecte din viața tumultuoasă a Aishwarya Rai Bachchan, fosta parteneră a actorului de la Bollywood.

Conform surselor, Salman Khan și Aishwarya Rai Bachchan s-au întâlnit pentru prima dată în 1999, pe platourile de filmare ale filmului „Hum Dil De Chuke Sanam”. Deși la început relația părea fericită, lucrurile s-au schimbat drastic, iar Aishwarya a descris relația ca fiind una toxică. Ea a acuzat abuzul de alcool al lui Salman Khan, care ar fi dus la comportamente violente și abuzive, potrivit Masala.com.

Aishwarya a declarat într-un interviu mai vechi: „Capitolul Salman Khan a fost un coșmar în viața mea și îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu că totul s-a încheiat. Am suportat alcoolismul lui, comportamentul nepotrivit și multe alte probleme. Am ajuns la capătul răbdării din cauza abuzurilor și infidelității sale.”

Deși fosta iubită a făcut aceste declarații controversate despre Salman Khan, actorul a respins acuzațiile și a negat orice formă de abuz fizic sau comportament neadecvat în trecut.