Formează un cuplu de 10 ani și au împreună doi copii, dar Iulia apare foarte rar în public. Cu ce se ocupă, de fapt, iubita lui Tudor Chirilă.

**Iulia Mîzgan a optat pentru un nou look, schimbare pe care a împărtășit-o cu fanii**

Iulia Mîzgan, partenera lui Tudor Chirilă, a trecut printr-o transformare de look recentă. De aproximativ 10 ani, Iulia, antreprenoare discretă în vârstă de 38 de ani, și Tudor Chirilă trăiesc o poveste de dragoste frumoasă și au împreună doi copii. Deși cei doi sunt extrem de rezervați în privința vieții lor private și evită să apară frecvent în public, Iulia a decis să facă o excepție și să își împărtășească schimbarea cu fanii.

În ultima sa postare pe Instagram, Iulia a arătat noile modificări aduse aspectului său. Aceasta a ales să își deschidă culoarea părului cu șuvițe blonde, a scurtat puțin lungimea părului și și-a făcut breton. Schimbarea a fost realizată de cunoscutul stilist George Soare, iar rezultatul este impresionant.

„Nouă culoare de păr și magie realizată de George Soare,” a scris Iulia în postarea sa, însoțind fotografiile cu noile sale look-uri.

Schimbarea de look a fost anunțată cu puțin timp înainte de concertul lui Tudor Chirilă de la Sala Polivalentă, programat pentru 18 noiembrie.

**Despre Iulia Mîzgan**

Iulia Mîzgan este originară din Bistrița și a absolvit Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București. Activând în domeniul marketingului, Iulia gestionează, de asemenea, un magazin online de jucării, deschis în perioada pandemiei.

Tudor Chirilă a vorbit rar despre partenera sa, dar a lăudat-o într-o postare pe blogul său, descriind-o ca fiind „o femeie iubitoare, frumoasă și, cel mai important, o mamă creativă și fericită.” Cei doi au devenit părinți pentru prima dată în 2014 și au avut al doilea copil în