Niculina Stoican, sunată de amanta soțului ei: „Mă iubește!”, i-a zis femeia la telefon. Uite ce răspuns super tare i-a dat cântăreața de muzică populară femeii

**Niculina Stoican își apără căsnicia de zvonuri: „Nu am fost niciodată geloasă”**

Niculina Stoican, cunoscută interpretă de muzică populară, a abordat recent o serie de speculații legate de căsnicia sa. Deși știe că soțul ei nu este întotdeauna „cuminte”, Niculina a vorbit despre cum gestionează zvonurile și apelurile de la femei care susțin că au o relație cu partenerul ei.

Cântăreața a explicat că nici ea, nici soțul ei nu sunt persoane geloase, considerând că gelozia este adesea o manifestare a posesivității. Niculina a declarat că, deși a primit apeluri de la femei care afirmau că sunt iubite de soțul ei, nu a simțit niciodată că ar exista un motiv real de îngrijorare.

„Nu am fost niciodată geloasă și nici soțul meu nu este. Gelozia este adesea începutul posesivității. Am primit telefoane de la femei care spuneau că soțul meu le-ar iubi. Răspunsul meu a fost clar: ‘Foarte bine. Aștept să văd dacă, într-o zi, numele tău va fi Stănescu și al meu nu va mai fi.’ Nu am avut niciodată motive să mă îndoiesc de iubirea soțului meu. Am fost întotdeauna iubită și respectată,” a declarat Niculina Stoican într-un interviu recent.