Elena Chiriac s-a îndrăgostit lulea. Cum arată iubitul fostei concurente de la Survivor România

Elena Chiriac, cunoscută atât pentru performanțele sale în Taekwondo, cât și pentru participarea la show-ul “Survivor România” în 2022, a dezvăluit recent o latură mai personală a vieții sale. La doar 22 de ani, Elena a împărtășit publicului prima imagine cu partenerul său, confirmând astfel relația romantică pe care o trăiește.

După ce a absolvit „Universitatea Westminster” din Anglia, Elena a decis să își ia o binemeritată pauză și să se bucure de o vacanță de vis în Santorini, Grecia. Aceasta a fost ocazia perfectă pentru a se relaxa alături de iubitul ei, departe de agitația cotidiană. Cu peisajele idilice ale insulei în fundal, Elena a postat pe contul său de Instagram, unde este urmărită de peste 110.000 de fani, mai multe imagini din vacanță.

Printre pozele care au captat atenția internauților se numără și una în care Elena și partenerul său sunt surprinși într-un sărut romantic, simbolizând începutul unei noi etape în viața sa. Mesajele de felicitare nu au întârziat să apară, prietenele ei apropiate, Laura Giurcanu și Alina Pușcău, fiind printre primele care i-au transmis urări pline de entuziasm și afecțiune, folosind emoji cu inimioare pentru a-și exprima bucuria.

Această revelație marchează o nouă dimensiune a vieții Elenei Chiriac, cunoscută până acum pentru determinarea și curajul de care a dat dovadă în competițiile sportive și în fața provocărilor din „Survivor România”. Publicul său a primit cu entuziasm vestea despre noua sa relație, fiind curios să afle mai multe despre această poveste de dragoste și despre cum va influența ea parcursul tinerei sportive în viitor.