Ce i-a spus George Burcea Andreei Bălan despre Victor Cornea, actualul ei iubit?! Artista a povestit public asta, fără rețineri

**Andreea Bălan discută despre relația actuală cu George Burcea și despre viața alături de Victor Cornea**

Într-un interviu recent, Andreea Bălan a oferit detalii despre relația sa actuală cu George Burcea, la doi ani după divorțul lor mediatizat. Artista a explicat că, în prezent, relația dintre ei este una civilizată și cordială, având în vedere că împărtășesc responsabilitatea creșterii celor două fiice, Ella și Clara.

Andreea Bălan a dezvăluit că George Burcea este încântat de faptul că ea trăiește o relație fericită cu actualul său partener, Victor Cornea. Potrivit artistei, Burcea este mulțumit de modul în care Victor se comportă cu fetițele lor și apreciază că acesta le tratează cu dragoste și atenție, ceea ce îl bucură foarte mult. De asemenea, George Burcea trăiește o poveste de dragoste frumoasă cu Viviana Sposub.

În ultimele postări, Andreea Bălan a demonstrat cât de bine se înțelege Victor Cornea cu fetele ei, arătând prin videoclipuri cum ele se bucură de prezența lui. Artista a menționat că Victor, având el însuși un băiețel, are o înțelegere profundă a ceea ce înseamnă să fii părinte, ceea ce facilitează legătura dintre el și copii.

„Victor are și el un băiețel și, prin urmare, înțelege bine responsabilitățile și emoțiile legate de creșterea copiilor. Asta ne-a apropiat foarte mult. De la început, am stabilit că nu ne dorim un alt copil și Victor se înțelege excelent cu Ella și Clara. Fetițele îl adoră și sunt foarte fericite când petrec timp împreună”, a declarat Andreea Bălan în cadrul interviului.

Andreea a subliniat că, deși își continuă cariera de artistă, copiii rămân prioritatea ei absolută. Ea recunoaște că echilibrul între viața de mamă, cariera profesională și viața personală nu este întotdeauna ușor de menținut, dar este susținută de familia sa și de partenerul său actual.

„Orice femeie, după ce devine mamă, își centrează viața în jurul copiilor. Chiar dacă îmi continui cariera și revin pe scenă, obiectivul meu principal este să le ofer copiilor un exemplu și o viață mai bună”, a adăugat artista.