Cine este, de fapt, Yosif Mohaci, soțul Andei Adam. Detalii mai puțin știute despre afaceristul milionar

**Anda Adam și Yosif Mohaci își unesc destinele la Mănăstirea Cașin: Detalii despre nuntă și nași**

Sâmbătă, 29 iunie 2024, Anda Adam și Yosif Mohaci vor celebra căsătoria religioasă la Mănăstirea Cașin din București. Pentru această ocazie specială, artista a optat pentru trei rochii de mireasă, fiecare având o greutate de peste 20 de kilograme. Nașa de cununie a fost un adevărat spectacol în rochia ei roz pudrat.

**Detalii despre nuntă: locație, meniuri și artiști**

Petrecerea de nuntă se va desfășura într-un club exclusivist din București, iar Anda Adam și Yosif Mohaci au investit 30.000 de euro în aranjamentele florale. Aproape 300 de invitați sunt așteptați să participe la acest eveniment deosebit.

„Am pus accent pe un meniu rafinat, cu aperitive în stil franțuzesc, pește Halibut, Wellington beef și multe alte delicatese. Candy barul va combina prăjituri românești și franțuzești,” a declarat Anda Adam.

**Nunta cu totul diferită în showbiz**

La eveniment, vor urca pe scenă artiști de renume, printre care Florin Salam, Tzancă Uraganu și Oana Radu. „Am pregătit un program artistic spectaculos, inclusiv numere cu acrobații, costume cu oglinzi și fete suspendate în globuri. Petrecerea va avea un concept unic, cu momente de tobe și tarabane, urmate de o apariție a lui Florin Salam,” a spus Anda Adam.

**Nașii de cununie: Oana și Gerard Ciolacu**

Oana și Gerard Ciolacu, care locuiesc în Las Vegas, vor fi nașii cuplului. Imaginile surprinse de Spynews arată că nașa și fiica ei au terminat pregătirile pentru nuntă. Oana Ciolacu a ales o rochie lungă de un roz deschis, iar fiica ei poartă o rochie crem împodobită cu pietre. Copila va fi domnișoară de onoare alături de Evelyn, fiica Andei Adam.

Oana și Gerard Ciolacu sunt bine cunoscuți și pentru relația lor strânsă cu Anamaria Prodan. Oana a povestit recent despre viața lor din Las Vegas și despre activitățile lor sociale.

„În Las Vegas avem o viață socială activă și ne bucurăm de oferta culturală și de divertisment. În plus, ne implicăm în proiecte de design și construcție,” a declarat Oana Ciolacu într-un interviu.