Irinuca, mesaj emoționant pentru Irinel Columbeanu .A venit câteva zile în România, pentru a mai petrece timp cu el . “Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu..”

**Întâlnire emoționantă între Irina Columbeanu și tatăl ei în România**

Irina Columbeanu a revenit recent în România pentru prima dată în ultimii șase ani, într-o vizită emoționantă dedicată întâlnirii cu tatăl său, Irinel Columbeanu. Tânăra a ales să își petreacă timpul în țară exclusiv pentru a-l vedea pe tatăl ei, fără intenția de a se muta definitiv înapoi. Se pare că Irina a planificat o săptămână în care să se bucure de momente de calitate alături de familie.

**Mesajul emoționant al Irinei Columbeanu pentru tatăl ei**
Irina, care locuiește în Statele Unite alături de mama sa și partenerul acesteia, a venit în România cu ocazia întâlnirii cu tatăl ei. Într-o declarație emoționantă, ea a spus: „Sunt recunoscătoare că am avut oportunitatea de a mă muta în America, dar sunt la fel de recunoscătoare că am avut ocazia să mă întorc în România și să îmi văd tatăl și țara. Nu aș fi ajuns unde sunt acum fără sacrificiile tatălui meu. El a făcut atât de multe pentru mine și familia noastră și îi sunt extrem de recunoscătoare. Este o persoană generoasă, amuzantă și înțeleaptă.”

**Decizia lui Irinel Columbeanu pentru timpul petrecut cu Irina**
După sosirea Irinei în România, Irinel Columbeanu a optat să o ducă pe fiica sa la Cluj, pentru a o găzdui la nașul său, în loc să accepte oferta patronului azilului unde locuiește. „Suntem acum la Cluj și vom rămâne aici toată săptămâna. Apoi, Irina se va întoarce în Statele Unite. Sunt mândru de cum a crescut și s-a maturizat”, a declarat Irinel pentru o sursă locală.

**Viața Irinei în Statele Unite**
Irina Columbeanu a descris viața ei în America ca fiind „de vis”, menționând că se implică în multe activități, merge la școală, conduce și lucrează. „Este o experiență minunată. Sunt foarte recunoscătoare pentru viața pe care o am acolo și mă bucur de fiecare moment”, a adăugat ea.