Monica Tatoiu este foarte sinceră și nu se rușinează cu nimic din ce-a făcut în tinerețe. Nici cu bărbații cu care s-a iubit, nici cu alcoolul, nici nu anturajul

**Monica Tatoiu vorbește despre perioada sa de intensă implicare în poker**

Monica Tatoiu a făcut recent dezvăluiri surprinzătoare despre perioada tinereții sale, când era profund implicată în lumea pokerului. Într-un interviu pentru podcastul „Tare de Tot cu Viorel Grigoroiu”, fosta profesoară de matematică a vorbit deschis despre pasiunea ei pentru jocurile de cărți și despre experiențele sale din acea vreme.

În acei ani, Monica Tatoiu era o jucătoare dedicată, participând la turnee și având sesiuni de poker care puteau dura până la trei zile consecutiv. „Jocurile de poker puteau fi extrem de intense, uneori durând non-stop timp de trei zile. Se juca atât pentru distracție, cât și pe bani, și adesea jocurile aveau loc în condiții provocatoare,” a povestit Monica.

Chiar dacă era pasionată de poker, Monica a subliniat că întâlnirea cu actualul său soț, Victor Tatoiu, a fost momentul care a marcat sfârșitul acelei perioade. „După ce l-am întâlnit pe Victor, am decis să renunț la poker și să îmi concentrez atenția pe alte aspecte ale vieții,” a explicat Monica.

Aceste mărturii oferă o privire profundă și sinceră asupra unei perioade captivante din viața Monicăi Tatoiu, dezvăluind cum pasiunea pentru poker a influențat-o și cum aceasta a evoluat odată cu schimbările din viața ei personală.